Vaih­to­pää ham­mas­har­ja — Natu­ral medium — Yaweco

2,00  0,80 

Varastossa

Yaweco Natural hammasharja medium puhdistaa hampaat huolellisesti eripituisten harjastensa ansiosta. Sillä on helppo puhdistaa hampaat niin takaa kuin hammasväleistäkin. Valitse oma värisi!

tuotetunnus (SKU) 101020-1 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Yaweco ham­mas­har­ja medium puh­dis­taa ham­paat huo­lel­li­ses­ti eri­pi­tuis­ten har­jas­ten­sa ansios­ta. Sil­lä on help­po puh­dis­taa ham­paat niin takaa kuin hammasväleistäkin.

Ham­mas­har­jas­sa on vaih­det­ta­va pää, joten koko har­jaa ei tar­vit­se vaih­taa käyt­tö­ajan jäl­keen ja jätet­tä ker­tyy vähem­män. Har­jan pää on help­po vaih­taa pai­na­mal­la val­kois­ta nap­pia har­jan taka­na ja pai­na­mal­la uusi ham­mas­har­jan pää pai­koil­leen. Ham­mas­har­jaa voi käyt­tää myös kie­len puh­dis­ta­mi­seen pois­ta­mal­la har­jan pään.

Tuo­te ei sisäl­lä PAH-yhdis­tei­tä, fta­laat­te­ja eikä ras­kas­me­tal­le­ja. Säh­kö Yawecon tuot­tei­den val­mis­ta­mi­seen on peräi­sin aurinkoenergiasta.

Har­jak­set val­mis­tet­tu vas­tuul­li­ses­ti kerä­tys­tä sian­har­jak­ses­ta, joka on ste­ri­li­soi­tu. Vaih­to­pää val­mis­tet­tu 60% soke­ri­kom­po­nent­tei­hin perus­tu­vis­ta bio­po­ly­mee­reis­ta, mine­raa­li­täy­te­ai­neis­ta, luon­non­va­hois­ta ja bio­ha­joa­vis­ta lisä­ai­nes­ta. Var­si koos­tuu poly­pro­pee­nis­ta (kova osa) ja ter­moplas­ti­ses­ta elas­to­mee­ris­ta (peh­meäm­pi osa).

Lisätiedot

Paino 50 g
Värivaihtoehdot

Punavihreä, Sinivihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Vaih­to­pää ham­mas­har­ja — Natu­ral medium — Yaweco”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top