Töyhtöhyypiö shampoopala — Famo

13,00 

Varasto loppu

Tämän pöllön sisältämät mineraalit varmistavat, että päänahkasi ei ole vain puhdas vaan myös terve.

Töyhtöhyypiötä voi suositella etenkin heille, joilla haaveena kasvattaa hiuksistaan kauniit ja terveet. Töyhtöhyypiö shampoopala nimittäin sisältää suuret määrät yrttejä:

Amla: vähentää hiustenlähtöä, hilsettä, hoitaa kaksihaaraisia ja vahvistaa hiuksia.

Aritha: Rasvoittuvalle hiustyvelle, tuo silkkisyyttä, nuorentaa hiuspohjaa. Aritha on luonnosta löytyvää ”shampoota”. Hillitsee hiusten rasvoittumista, nuorentaa hiuspohjaa ja edistää hiusten kasvua.

Hibiskus: Vähentää hiustenlähtöä ja edistää hiustenkasvua

Sikakai: pesee hellästi ja lisää hiustenkasvua. Shikakaita on käytetty hiustenhoitoon Intiassa satoja vuosia. Shikakai-puun palot, lehdet ja kuori ovat rikas A-, C-, D-, E- vitamiinilähde. Edistää hiusten kasvua.

Töyhtöhyypiö sisältää myös Multani Mittiä. Se tekee hiuksistasi silkkisen pehmeät samalla hoitaen niitä!

Multani Mitti: Parantaa hiuspohjan verenkiertoa. Parempi verenkierto tarkoittaa terveempiä ja paksumpia hiuksia. Parempi verenkierto tarkoittaa myös vähemmän hiusten putoamista.

Multani Mitti on myös erittäin hyvä hiuksillesi, koska se hoitaa hiuksiasi tasapainoisella tavalla. Tämä tarkoittaa kuivan päänahan kosteuttamista, mutta myös ylimääräisen öljyn imeytymistä rasvaisesta päänahasta tai hiuksista. Multani Mitti: n rikas mineraalipitoisuus ei vain lupaa terveellisempää päänahaa, vaan se myös ravitsee ja suojaa itse hiuksia. Multani mitti auttaa myös parantamaan hiusten kasvua.

 

Inci: Sodium Cocoyl Isethionate (SCI), Solum Fullonum (Fuller´s Earth), Emblica Officinalis (Amla), Sapindus Laurifolia (Aritha) fruit powder, Hibiscus sabdariffa (Hibiscus) flowers, Acacia Concinna (Shikakai) fruit powder, coffea arabice seed oil, Hydrolized Wheat Protein.

Varasto loppu

Kuvaus

Tämän pöl­lön sisältämät min­er­aalit varmis­ta­vat, että pää­nahkasi ei ole vain puh­das vaan myös terve.

Töy­htöhyyp­iötä voi suositel­la etenkin heille, joil­la haaveena kas­vat­taa hiuk­sis­taan kau­ni­it ja ter­veet. Töy­htöhyyp­iö sham­poopala nimit­täin sisältää suuret määrät yrttejä:

Amla: vähen­tää hiusten­lähtöä, hilset­tä, hoitaa kak­si­haaraisia ja vahvis­taa hiuksia.

Aritha: Rasvoit­tuvalle hiustyvelle, tuo silkkisyyt­tä, nuorentaa hius­po­h­jaa. Aritha on luon­nos­ta löy­tyvää ”sham­poo­ta”. Hillit­see hiusten rasvoit­tumista, nuorentaa hius­po­h­jaa ja edis­tää hiusten kasvua.

Hibiskus: Vähen­tää hiusten­lähtöä ja edis­tää hiustenkasvua

Sikakai: pesee hel­lästi ja lisää hiustenkasvua. Shikakai­ta on käytet­ty hiusten­hoitoon Inti­as­sa sato­ja vuosia. Shikakai-puun palot, lehdet ja kuori ovat rikas A‑, C‑, D‑, E- vita­mi­inilähde. Edis­tää hiusten kasvua.

Töy­htöhyyp­iö sisältää myös Mul­tani Mit­tiä. Se tekee hiuk­sis­tasi silkkisen pehmeät samal­la hoitaen niitä!

Mul­tani Mit­ti: Paran­taa hius­po­h­jan verenkier­toa. Parem­pi verenkier­to tarkoit­taa ter­veem­piä ja pak­sumpia hiuk­sia. Parem­pi verenkier­to tarkoit­taa myös vähem­män hiusten putoamista.

Mul­tani Mit­ti on myös erit­täin hyvä hiuk­sille­si, kos­ka se hoitaa hiuk­si­asi tas­apain­oisel­la taval­la. Tämä tarkoit­taa kuiv­an pää­na­han kos­teut­tamista, mut­ta myös ylimääräisen öljyn imey­tymistä ras­vais­es­ta pää­na­has­ta tai hiuk­sista. Mul­tani Mit­ti: n rikas min­er­aalip­i­toisu­us ei vain lupaa ter­veel­lisem­pää pää­na­haa, vaan se myös rav­it­see ja suo­jaa itse hiuk­sia. Mul­tani mit­ti aut­taa myös paran­ta­maan hiusten kasvua.

 

Inci: Sodi­um Cocoyl Isethion­ate (SCI), Solum Ful­lon­um (Fuller´s Earth), Embli­ca Offic­i­nalis (Amla), Sapin­dus Lau­ri­fo­lia (Aritha) fruit pow­der, Hibis­cus sab­dar­if­fa (Hibis­cus) flow­ers, Aca­cia Concin­na (Shikakai) fruit pow­der, cof­fea ara­bice seed oil, Hydrolized Wheat Protein.

Tuotemerkki

Famo

Famo on pieni suomalainen yhden naisen yritys Keravalla. Biohajoavat shampoot eli luonnonkosmetiikkalaatuiset palashampoot valmistetaan käsin luontoa kunnioittaen. Famon keulakuvana hymyilevät pöllöt. Pöllö kuvastaa viisautta ja luontoa. Luonnonkosmetiikka on viisas valinta! Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät. Maailma on niin täynnä tuoksuja, ettei ole ihme jos nokka menee tukkoon Useimmat shampoot ovatkin hajusteettomia. Eteerisillä öljyillä höystettyjä tuotteitakin kuitenkin löytyy tuoksuista pitäville. Palat ovat pakattuina pahvisiin pakkauksiin. Pakkaukset valmistetaan Suomessa. Famon aidot palashampoot eivät tahmaa hiuksia. Pöllöpalat vaahtoavat erittäin runsaasti ja jättävät hiuksen pehmeiksi, juuri niinkuin pitääkin!

Lisätiedot

Paino 100 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Töyhtöhyypiö shampoopala — Famo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top