Ilmainen toimitus yli 50e tilauksista!
info@ekokuu.fi

Saa­ren Tai­ka Saa­ris­ton suolasaippua

19,90 

Varasto loppu

Kuolleenmeren suolaa sisältävä hellästi pesevä ja ihoa runsaasti kosteuttava Saariston Suolasaippua soveltuu erityisesti tuoksuherkille, kutinasta kärsiville ja kuivaihoisille käyttäjille. Sen runsas ja kermainen vaahto hellii ihoa ja sen mineraalipitoisuus edistää ihon terveyttä. 

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 6430069210258 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

“Suo­la­saip­puas­ta voi­si luul­la, että se kui­vat­taa ja imee kaik­ki vii­mei­set­kin kos­teu­det ulos ihos­ta mut­ta onnek­si näin ei ole. Tämä saip­pua tekee ihos­ta pesun jäl­keen peh­meän, kos­teu­te­tun ja puh­taan. Aut­taa epä­puh­tauk­sis­sa, esim. Fin­nit saa hyvin täl­lä kyy­tiä ja kui­van ihon kal­peus väistyy.”

Hajus­tee­ton Saa­ris­ton Suo­la­saip­pua on hyvin vaah­toa­va ja sil­ti run­saas­ti suo­laa sisäl­tä­vä saip­pua joka­päi­väi­seen käyttöön.

Suo­la sitoo itseen­sä kos­teut­ta ja aut­taa ihon kos­teus­ta­sa­pai­non säi­ly­mi­ses­sä pesun jäl­keen. Suo­lan tie­de­tään ehkäi­se­vän hien­ha­ju­ja sekä näp­py­löi­den syntymistä.

Kuol­leen­me­ren suo­la sisäl­tää run­sain mää­rin mine­raa­le­ja, kuten mag­ne­siu­mia, kal­siu­mia, jodia, nat­riu­mia, kaliu­mia ja sink­kiä. Run­sai­den mine­raa­lien­sa ansios­ta Kuol­leen­me­ren suo­la on ihol­le­si erit­täin hyö­dyl­li­nen ja hoitava.

Mag­ne­sium – edis­tää solu­jen aineen­vaih­dun­taa, nopeut­taa iho­ku­dok­sen para­ne­mis­ta, rau­hoit­taa vau­rioi­tu­nut­ta ihoa, suo­jaa ihoa aller­gioi­ta aiheut­ta­vil­ta mikrobeilta.

Kal­sium – tasa­pai­not­taa talin tuo­tan­toa, paran­taa ihon kos­teut­ta, edis­tää solu­jen uudis­tu­mis­ta, ehkäi­see ryp­py­jä ja juonteita.

Rik­ki – Luon­nol­li­nen desin­fioin­tiai­ne, puh­dis­taa ihoa, puh­dis­taa kehoa, edis­tää hius­ten kasvua.

Bro­mi­di – Rau­hoit­taa ihoa, lie­vit­tää lihas­kou­ris­tuk­sia, rau­hoit­taa her­mo­ja, kor­jaa iho­so­lu­ja, elvyt­tää ihoa.

Kalium – kos­teut­taa tehok­kaas­ti, vähen­tää turvotusta.

Nat­rium – puh­dis­taa ihoa, lie­vit­tää jäyk­kiä ja kipei­tä lihak­sia, aut­taa tais­te­lus­sa vapai­ta radi­kaa­le­ja vas­taan, ennal­taeh­käi­see ihon van­he­ne­mi­sen merk­ke­jä, kuo­rii kuol­lut­ta ihosolukkoa.

Luo­mu ohda­ke­öl­jyllä on tuleh­duk­sia ehkäi­se­viä omi­nai­suuk­sia. Sen käyt­tö saa iho­si tun­tu­maan peh­meäm­mäl­tä ja tasai­sem­mal­ta. Ohda­ke­öl­jy tasoit­taa ihon talin tuo­tan­toa ja aut­taa kos­teut­ta­vien aine­so­sien imey­ty­mis­tä syvem­piin ihokerroksiin.

Luo­mu koo­ko­söl­jy antaa saip­pual­le kuoh­kean vaah­don sekä toi­mii tehok­kaa­na puhdistajana.

Luo­mu shea­voi sisäl­tää pal­jon vita­mii­ne­ja ja ras­va­hap­po­ja. Se on erit­täin teho­kas kos­teut­ta­ja, joka hoi­taa ihoa­si hellävaraisesti.

Luo­mu Ext­ra-vir­gin olii­viöl­jy puh­dis­taa iho­si hel­lä­va­rai­ses­ti pois­ta­mat­ta ihol­ta­si sen luon­nol­li­sia ras­vo­ja jät­täen iho­si kos­teu­te­tun tuntuiseksi.

Pai­no n.120g

Luon­nol­li­nen, vegaa­ni­nen, luo­mua n. 70%

INCI: Sodium Cocoa­te, Maris Sal, Sodium Oli­va­te, Aqua, Gly­se­rin, Sodium Shea But­te­ra­te, Sodium Safflowerate

AINES­OSAT: Saip­puoi­tu koo­ko­söl­jy (luo­mu), Kuol­leen­me­ren suo­la, saip­puoi­dut olii­viöl­jy (luo­mu), puh­das­ta poh­ja­vet­tä saa­ris­tos­ta, gly­se­rii­ni, shea­voi (luo­mu), ohdakeöljy

Val­mis­tut­ta­ja: Saa­ren Taika

Val­mis­tet­tu Saa­ren Tai­an salai­sel­la resep­til­lä ja raa­ka-aineil­la käsi­työ­nä Ranskassa.

Tuotemerkki

Saaren Taika

Saaren Taika on kotimainen, ekologista puhtaan saariston kosmetiikkaa valmistava yritys. Se tarjoaa luonnonmukaisempia ja kemikaalittomampia vaihtoehtoja arjen kosmetiikkaan ja kodin puhdistukseen. Heidän missionaan on valmistaa täysekologisia ja täysluonnollisia premiumluokan kosmetiikka- ja kodin puhdistus tuotteita käsityönä Suomessa, helposti kuluttajien saataville!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Saa­ren Tai­ka Saa­ris­ton suolasaippua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top