Saa­ren Tai­ka Laven­te­li siivoussaippua

15,50 

Varasto loppu

Saaren Taika Laventeli Siivoussaippua - Armoton lialle, hellä käsille. Poistaa tehokkaasti hajuja!

N.120g kaikenlaiseen siivoukseen ja puhdistamiseen - Biohajoava, ekologinen, luonnollinen, vegaaninen, luomu.

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne.

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 6430069210661 (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Saa­ren Tai­ka Laven­te­li Sii­vous­saip­puan tuok­su tulee aidois­ta luon­non etee­ri­sis­tä öljyis­tä, rai­kas­ta­van tuok­sun lisäk­si etee­ri­sis­tä öljyis­tä on myös kodin sii­voa­mi­ses­sa oikeas­ti hyötyä!

Laven­te­lin etee­ri­nen öljy on anti­bak­tee­ris­ta ja anti­sep­tis­ta. Se pois­taa tehok­kaas­ti haju­ja. Desin­fioi­va­na aines­osa­na se antaa tehok­kuut­ta eri­tyi­ses­ti keit­tiön ja wc:n puh­dis­tuk­seen. Laven­te­lin etee­ri­nen öljy myös tor­juu hyönteisiä.

Pai­no n. 120g, muo­vi­ton pakkaus

Puh­tais­ta ja kor­kea­laa­tui­sis­ta raa­ka-aineis­ta on val­mis­tet­tu tämän päi­vän arjes­sa tehok­kaas­ti toi­mi­vat eko­sii­vous­tuot­teet, van­han ajan perin­teis­ten resep­tien innoittamana.

 

Saa­ren Tai­ka Sii­vous­saip­puas­sa on pää­asias­sa vain kah­ta öljyä (olii­viöl­jy ja koo­ko­söl­jy). Se on perin­tei­sel­lä Mar­seil­le saip­puan resep­til­lä val­mis­tet­tu, mut­ta ei sisäl­lä lain­kaan palmuöljyä.

Saa­ren Tai­ka Sii­vous­saip­pua pesee kodin kovat pin­nat tehok­kaas­ti ja eko­lo­gi­ses­ti. Sii­vous­saip­puat val­mis­tu­vat käsi­työ­nä. Ne ovat 100% bio­ha­joa­via eivät­kä ne ole hai­tak­si vesie­liöil­le. Saa­ren Tai­ka Sii­vous­saip­pua onkin tur­val­li­nen käyt­tää vaik­ka­pa mökil­lä, ret­kil­lä tai muu­al­la ulko­na, jos­ta pesu­ve­si jou­tuu suo­raan ympäristöön.

INCI: Sodium Oli­va­te, Sodium Cocoa­te, Aqua, Gly­se­rin, Lavan­du­la Angus­ti­fo­lia Oil

AINES­OSAT: Saip­puoi­dut olii­viöl­jy ja koo­ko­söl­jy, vesi, gly­se­rii­ni (ei lisät­tyä gly­se­rii­niä, saip­puas­sa esiin­ty­vä gly­se­rii­ni syn­tyy saip­puas­sa käy­te­tyis­tä öljyis­tä saip­puoi­tu­mis­pro­ses­sin aika­na), laven­te­lin luon­nol­lis­ta etee­ris­tä öljyä.

Val­mis­tut­ta­ja: Saa­ren Taika

Val­mis­tet­tu Saa­ren Tai­an salai­sel­la resep­til­lä ja raa­ka-aineil­la käsi­työ­nä Ranskassa.

MERK­KI: SAA­REN TAIKA

Tuotemerkki

Saaren Taika

Saaren Taika on kotimainen, ekologista puhtaan saariston kosmetiikkaa valmistava yritys. Se tarjoaa luonnonmukaisempia ja kemikaalittomampia vaihtoehtoja arjen kosmetiikkaan ja kodin puhdistukseen. Heidän missiona on valmistaa täysekologisia ja täysluonnollisia premiumluokan kosmetiikka- ja kodin puhdistus tuotteita käsityönä Suomessa, helposti kuluttajien saataville!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Saa­ren Tai­ka Laven­te­li siivoussaippua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top