Kuvaus

Luon­nol­li­nen ja tuok­su­ton perus­voi­de koko kehol­le ravit­se­maan ja kos­teut­ta­maan ihoa.

Kyl­mä­pu­ris­te­tut luo­mu­öl­jyt ja ‑yrtit ravit­se­vat ja kos­teut­ta­vat tehok­kaas­ti ihoa. Tuo­te on erin­omai­nen kui­van, her­kän ja atoop­pi­sen ihon hoi­dos­sa – myös lapsilla.

Pak­kaus­ko­ko 200 ml

Käyt­tö­oh­je: Käy­tä voi­det­ta päi­vit­täin tai tar­vit­taes­sa eri­tyi­ses­ti suih­kun, sau­nan, uimi­sen tai aurin­gon­o­ton jälkeen.

Aqua (vesi), Cocos nuci­fe­ra (koo­ko­söl­jy)*, Heliant­hus annuus (aurin­gon­ku­kan sie­me­nöl­jy)*, Cetea­ryl Alco­hol (setea­ryy­lial­ko­ho­li), Cetea­ryl Gluco­si­de (setea­ryy­liglu­ko­si­di), Coco-Gluco­si­de (kokoglu­ko­si­di), Xant­han Gum (ksantaanikumi),Plantago spp (rata­mon leh­ti –öljy­uu­tos)*, Olea euro­paea (olii­vin, leh­ti uute), Tocop­he­rol (luon­non E‑vitamiini), Sodium Dehydroace­ta­te (nat­rium­de­hydroa­se­taat­ti), Sodium Benzoa­te (Nat­rium­bent­so­aat­ti), Lac­tic Acid (mai­to­hap­po), Canan­ga odo­ra­ta (ylang ylang, etee­ri­nen öljy), Betu­la pen­du­la (koi­vu, kuk­ka­te­ra­peut­ti­nen uutos)*, Achil­lea mil­le­fo­lium (sian­kär­sä­mö, kuk­ka­te­ra­peut­ti­nen uutos)*, Taraxacum offici­na­le (voi­kuk­ka, kuk­ka­te­ra­peut­ti­nen uutos)*

*Luo­mua

Raa­ka-aineet ja val­mis­tus täyt­tä­vät euroop­pa­lai­set luon­non­kos­me­tiik­kas­tan­dar­dit. Ei eläin­ko­kei­ta. Ei gee­ni­muun­nel­tu­ja ainei­ta, mine­raa­liöl­jy­jä, sili­kaat­te­ja, kei­no­te­koi­sia väri- tai tuok­suai­nei­ta eikä säilöntäaineita.