Par­tawa­ha Puh­das Pohjola

Par­tawa­ha Puh­das Pohjola

19.90 9.90

Varasto loppu

(1 tuotearvio)

Partawa on yksi laadukkaimmista suomalaisista brändeista, jotka oikeasti panostavat tuotteisiin niin raaka-aineissa kuin lookissa. Partawan partawaha ei tee poikkeusta, tyylikäs pakkaus ja Suomessa valmistettu tuote. Partawa Partawaha vähentää hilseilyä ja antaa tyylikkään kiillon partaan. Tuote on tuoksuton.

Pakkauksen koko on 35ml

INCI: Sheabutter organic, beewax, jojoba oil, argan oil, vitamin E oil

Varasto loppu

Partawa logo

Kuvaus

Par­tawa on yksi laa­duk­kaim­mis­ta suo­ma­lai­sis­ta brän­deis­ta, jot­ka oikeas­ti panos­ta­vat tuot­tei­siin niin raa­ka-aineis­sa kuin loo­kis­sa. Par­tawan par­tawa­ha ei tee poik­keus­ta, tyy­li­käs pak­kaus ja Suo­mes­sa val­mis­tet­tu tuo­te. Par­tawa Par­tawa­ha vähen­tää hil­sei­lyä ja antaa tyy­lik­kään kiil­lon par­taan. Tuo­te on tuoksuton.

Pak­kauk­sen koko on 35ml

INCI: Shea­but­ter orga­nic, beewax, jojo­ba oil, argan oil, vita­min E oil

Tuotemerkki

Partawa

Kotimaisen Partawan tuotteilla pidät huolen parrasta ja parranalueen ihosta. Aivan kuten pidät huolta hiuksista ja päänahasta, parta ansaitsee täysin saman huomion. Laadukkaat raaka-aineet, hyvät tuoksut, mukava tuntu ja kaunis kiilto parralle.
Partawa logo

1 arvio tuotteelle Par­tawa­ha Puh­das Pohjola

  1. Abso­lu­ta­ro

    Sulaa hyvin käsiin ja help­po muo­toil­la par­taa. Itse käy­tän myös par­ta­öl­jyä tämä tie­ten­kin aut­taa kun käyt­tää vahaa, kun par­ta on pehmoisempi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top