Par­tawa Yötön Yö partaöljy

Par­tawa Yötön Yö partaöljy

28.90 13.90

Varasto loppu

Partawa on tyylikkäästi toteutettu suomalainen partaöljy, josta löytyy sitä kuuluisaa suomalaista äijäilyä ja asennetta. Sisältää luonnollisia, ihoa hoitavia öljyjä sekä E-vitamiinia. Tämä on myös pullotettu Suomessa! Kyseinen Partawan uutuus, Yötön yö, tuoksuu männyltä, katajanmarjalta, jasmiinilta ja aprikoosilta. Suorastaan henkeäsalpaavan, hyvä tuoksu, jota ei ennen ole partaöljymarkkinoilla nuuhkittu!

INCI: Jojoba oil, apricot kernel oil, argan oil, jasmine absolute, juniper berry essential oil, pine essential oil, E-vitamin oil

Varasto loppu

Partawa logo

Kuvaus

Par­tawa on tyy­lik­kääs­ti toteu­tet­tu suo­ma­lai­nen par­ta­öl­jy, jos­ta löy­tyy sitä kuu­lui­saa suo­ma­lais­ta äijäi­lyä ja asen­net­ta. Sisäl­tää luon­nol­li­sia, ihoa hoi­ta­via öljy­jä sekä E‑vitamiinia. Tämä on myös pul­lo­tet­tu Suo­mes­sa! Kysei­nen Par­tawan uutuus, Yötön yö, tuok­suu män­nyl­tä, kata­jan­mar­jal­ta, jas­mii­nil­ta ja apri­koo­sil­ta. Suo­ras­taan hen­keä­sal­paa­van, hyvä tuok­su, jota ei ennen ole par­ta­öl­jy­mark­ki­noil­la nuuhkittu!

INCI: Jojo­ba oil, apricot ker­nel oil, argan oil, jas­mi­ne abso­lu­te, juni­per ber­ry essen­tial oil, pine essen­tial oil, E‑vitamin oil

Tuotemerkki

Partawa

Kotimaisen Partawan tuotteilla pidät huolen parrasta ja parranalueen ihosta. Aivan kuten pidät huolta hiuksista ja päänahasta, parta ansaitsee täysin saman huomion. Laadukkaat raaka-aineet, hyvät tuoksut, mukava tuntu ja kaunis kiilto parralle.
Partawa logo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Par­tawa Yötön Yö partaöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top