The Ohm Col­lec­tion — Alu­mii­ni­ton Deo­do­rant­ti Kookos

The Ohm Col­lec­tion — Alu­mii­ni­ton Deo­do­rant­ti Kookos

22.50

Varasto loppu

Toimiva, luonnollinen ja alumiiniton deodorantti eksoottisessa kookoksen tuoksussa. Kookoksen sisältämän kapryylihapon ansiosta kookos on ominaisuuksiltaan antibakteerinen ja täten vähentää epämiellyttävien hajujen syntymistä.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) TOC kookos (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Toi­mi­va, luon­nol­li­nen ja alu­mii­ni­ton deo­do­rant­ti eksoot­ti­ses­sa koo­kok­sen tuok­sus­sa. Koo­kok­sen sisäl­tä­män kapryy­li­ha­pon ansios­ta koo­kos on omi­nai­suuk­sil­taan anti­bak­tee­ri­nen ja täten vähen­tää epä­miel­lyt­tä­vien haju­jen syntymistä.
The Ohm Col­lec­tio­nin alu­mii­nit­to­mat, jau­he­mai­set deo­do­ran­tit ovat saa­neet suu­ren suo­sion ympä­ri maa­il­maa! Deo­do­ran­tin tehok­kuu­den salai­suus pii­lee yhdis­tel­mäs­sä nat­rium­bi­kar­bo­naat­tia (ruo­ka­soo­da) ja ainut­laa­tuis­ta Ohm Blen­diä®, joka koos­tuu tar­koin vali­koi­duis­ta kor­kea­laa­tui­sis­ta etee­ri­sis­tä öljyis­tä. Ruo­ka­soo­da taas on emäk­si­nen raa­ka-aine, joka tasa­pai­not­taa kai­na­loi­den ihon pH:ta ja täten neut­ra­loi hajua aiheut­ta­via bak­tee­rei­ta. Tämä sekoi­tus toi­mii yhdes­sä keho­si kans­sa ehkäis­ten epä­mie­luis­ten haju­jen muodostumista.
Tyy­li­käs purk­ki on kau­nis ele­ment­ti kylp­pä­rin hyl­lyl­lä ja käte­vä kier­re­kan­si estää jau­het­ta sot­ke­mas­ta paik­ko­ja, vaik­ka pur­kin nak­kai­si mukaan lauk­kuun. Jau­he­mai­nen koos­tu­mus on help­po­käyt­töi­sem­pi mil­tä se ken­ties kuu­los­taa ja tuo kai­na­loi­hin saman­tien iha­nan puu­te­ri­sen tun­teen, toi­sin kuin monet voi­de­mai­set deo­do­ran­tit tun­tu­vat luon­nol­li­ses­ti hie­man kos­teil­ta kai­na­loi­den iholla.
The Ohm Col­lec­tio­nin deo­do­ran­tit ovat yksin­ker­tai­ses­ti lois­ta­va lisä luon­non­kos­me­tii­kan deodoranttikavalkaadiin.
alu­mii­ni­ton, vegaa­ni­nen, 100% luonnollinen
jau­he­mai­nen koos­tu­mus, joka
✓ ei pöllyä
✓ ei tah­raa vaatteita
✓ pitää hajut loi­tol­la koko päivän
✓ ei tuki kai­na­lon imusolmukkeita
✓ hygiee­ni­nen -> useam­pi hen­ki­lö voi käyt­tää samaa deodoranttia
✓ todel­la riit­toi­sa -> kes­tää yhden ihmi­sen käy­tös­sä jopa 6kk
sopii sekä mie­hil­le että naisille
✓ mon­ta tuok­su­vaih­toeh­toa: sen­suel­lia ja vil­lin femi­nii­nis­tä, sekä mas­ku­lii­nis­ta ja voimakasta
Huo­mioit­han, että kysees­sä ei ole anti­pers­pi­rant­ti. Saf­ka­ne­tis­tä saa­ta­va The Ohm Col­lec­tio­nin alu­mii­ni­ton deo­do­rant­ti ei tuki kai­na­loi­den ihoa, vaan antaa kehon tär­keän puh­dis­tus­pro­ses­sin toi­mia luon­nol­li­sel­la taval­la. Hikoi­lu on kehon luon­nol­li­nen tapa puh­dis­tua ja pois­taa kuo­na-ainei­ta. Deo­do­rant­ti on kehi­tet­ty ehkäi­se­mään ikä­viä haju­ja (ja sen se tekee todel­la hyvin ja tehok­kaas­ti!) aiheut­ta­vien bak­tee­rien lisään­ty­mis­tä – ei ehkäi­se­mään hikoilemista.
Käyt­tö: Lai­ta hie­man jau­het­ta sor­men­päi­hi­si ja levi­tä kevyes­ti kai­na­loi­den ihol­le (älä hie­ro). Pysyt raik­kaa­na ja juma­lai­sen tuok­sui­se­na koko päi­vän. Huom! Lope­ta tuot­teen käyt­tö, jos ihon ärsyyn­ty­mis­tä esiin­tyy. Älä käy­tä deo­do­rant­tia kos­kaan heti vahauk­sen tai shei­vauk­sen jäl­keen. Anna ihon rau­hoit­tua mie­luus­ti yön ylit­se. Pidä välil­lä tau­koa deo­do­ran­tin käy­tös­tä, jot­ta ihon oma bak­tee­ri­kan­ta voi kas­vaa luonnollisesti.
Inci: Sodium Bicar­bo­na­te (food gra­de, alu­mi­nium-free), Caprylic/​Capric Triglyce­ri­de, Vanil­la Pla­ni­fo­lia Flower Oil, Cocos Nuci­fe­ra Fruit Ext­ract**, San­ta­lum Austraca­le­do­nicum Oil*, Canan­ga Odo­ra­ta Leaf Oil, Calen­du­la offici­na­lis pow­der**, Lepi­dium Meye­nii Root Pow­der**, Amet­hyst Pow­der (Non Nano), Cedrus Atlan­tica Wood Oil**, Mela­leuca Alter­ni­fo­lia Leaf Oil**.
*vil­li­nä kas­va­nut raa­ka-aine : nämä kas­vit ovat kas­va­neet luon­nos­sa vil­li­nä ja ne on kerät­ty luon­to­äi­tiäm­me kunnioittaen.
**luo­muser­ti­fioi­tu raa­ka-aine : nämä kas­vit ovat vil­jel­ty luon­nol­li­sin mene­tel­min saas­tu­mat­to­mal­la maal­la ilman kemial­li­sia lan­noit­tei­ta tai tor­jun­ta-ainei­ta. Kas­ve­ja ei ole myös­kään geneet­ti­ses­ti muun­nel­tu, sumu­tet­tu tai säteilytetty.
100 % koko­nais­raa­ka-aine mää­räs­tä on luon­nol­lis­ta alkuperää

Tuotemerkki

The Ohm Collection

The Ohm Collection on saanut alkunsa ensimmäisestä tuotteestaan Deo Dorantista. Tämä on varmaankin turvallisin ja tehokkain markkinoilla oleva deodorantti, jauhemaisessa muodossa. Tämä Deodorantti on saanut niin maailmalla kuin Suomessa ihan mielettömän vastaanoton! Deodorantin tehokkuuden salaisuus on Ohm Blend®, joka koostuu villinä luonnossa kasvaneista, luomuviljellyistä ja kylmäpuristetuista kasveista. The Ohm Blend® pitää hajut ja vaatteen pilaavat tahrat poissa, mutta ennen kaikkea deodorantista on tehty todella turvallinen ja tehokas. Jauhemaisen deodorantin käyttö on hyvin helppoa: jauhetta annostellaan pieni määrä kämmenelle, josta se laitetaan kainaloon. The Ohm Collectionin Deodorantti ei estä terveydelle tärkeää hikoilua, mutta poistaa hajun - koko päiväksi! The Ohm Collectionin upeat aurinkosuojavoiteet sisältävät tehokkaan fysikaalisen suojan. Ei siis kemiallisia UV-filttereitä, jotka voivat olla haitallisia luonnolle ja terveydelle. Näistä aurinkovoiteista on tullut superhyvää palautetta, mihin harva tuote yltää. Nimittäin toisin kuin monet muut luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteet, nämä levittyvät helposti, tuoksuvat miellyttäviltä eikä iholle jää paksua tahmeaa valkoista kerrosta. The Ohm Collectionin tuotteet löydät Safkanetistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “The Ohm Col­lec­tion — Alu­mii­ni­ton Deo­do­rant­ti Kookos”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top