Flow Cosmetics Luomu Sheavoi 130ml

17,90 

Varasto loppu

(1 tuotearvio)

Kärsitkö kuivasta ja kutisevasta ihosta? Tässä loistava tuote sinulle!

Flow Luomu Sheavoi on täyteläinen voide kuivalle iholle. Voit käyttää sitä koko vartalolle, käsille sekä jaloille. Se toimii myös yövoiteena tai suojavoiteena kasvoille. Olemme myös saaneet sheavoista erinomaista palautetta atoopikko-asiakkailtamme, jotka ovat saaneet tuotteesta apua ihottumiinsa.

Voit käyttää sheavoita

- Käsien tehohoitona
- Kuiville kyynärpäille
- Kuiville jaloille ja kantapäille
- Kynsinauhoille ja kynsille
- Atooppiselle iholle
- Huulivoiteena
- Vauvojen ihonhoitoon
- Yövoiteena kasvoille
- Kuivien hiusten latvoihin ja partaan

Sheavoi on peräisin Afrikasta, ja sitä saadaan sheapuun, eli toiselta nimeltään karitepuun tai voipuun pähkinästä. Sheapähkinöiden kerääminen on perinteisesti ollut naisten työtä, ja tänä päivänä sheavoin tuottaminen toimii tärkeänä elinkeinona paikallisille naisille. Sheapähkinöiden kerääminen ei vahingoita puuta ja on ekologisesti kestävää toimintaa.

Käytämme vain luomusertifoitua sheavoita, mikä tarkoittaa sitä, että raaka-ainetta ei ole käsitelty kemiallisilla liuottimilla. Puhdistus on tehty käyttäen hyväksi savea sekä kuumaa vesihöyryä.

Jotta saamme tuotteesta pehmeää ja helpommin levittyvää, sulatamme ja vatkaamme sheavoita ennen purkittamista.

Flow sheavoi on säilöntäaineeton, tuoksuton, väriaineeton ja sen lisäksi 100% luomulaatuinen. Sopii herkälle ja kuivalle iholle sekä vauvojen ihonhoitoon. Tuote on vegaaninen.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 6430028394661 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kär­sitkö kuiv­as­ta ja kuti­sev­as­ta ihos­ta? Tässä lois­ta­va tuote sinulle!

Flow Luo­mu Sheav­oi on täyteläi­nen voide kuiv­alle iholle. Voit käyt­tää sitä koko var­talolle, käsille sekä jaloille. Se toimii myös yövoiteena tai suo­javoiteena kasvoille. Olemme myös saa­neet sheav­oista eri­no­maista palautet­ta atoopikko-asi­akkail­tamme, jot­ka ovat saa­neet tuot­teesta apua ihottumiinsa.

Voit käyt­tää sheavoita

- Käsien tehohoitona
— Kuiv­ille kyynärpäille
— Kuiv­ille jaloille ja kantapäille
— Kynsin­auhoille ja kynsille
— Atoop­piselle iholle
— Huulivoiteena
— Vau­vo­jen ihonhoitoon
— Yövoiteena kasvoille
— Kuiv­ien hiusten latvoihin ja partaan

Sheav­oi on peräisin Afrikas­ta, ja sitä saadaan shea­pu­un, eli toiselta nimeltään karitepu­un tai voipu­un pähk­inästä. Sheapähk­inöi­den keräämi­nen on per­in­teis­es­ti ollut nais­ten työtä, ja tänä päivänä sheav­oin tuot­ta­mi­nen toimii tärkeänä elinkeinona paikallisille naisille. Sheapähk­inöi­den keräämi­nen ei vahin­goi­ta puu­ta ja on ekol­o­gis­es­ti kestävää toimintaa.

Käytämme vain luo­muser­ti­foitua sheav­oita, mikä tarkoit­taa sitä, että raa­ka-ainet­ta ei ole käsitel­ty kemi­al­lisil­la liuot­timil­la. Puhdis­tus on tehty käyt­täen hyväk­si savea sekä kuumaa vesihöyryä.

Jot­ta saamme tuot­teesta pehmeää ja helpom­min levit­tyvää, sulatamme ja vatkaamme sheav­oita ennen purkittamista.

Flow sheav­oi on säilön­täainee­ton, tuok­su­ton, väri­ainee­ton ja sen lisäk­si 100% luo­mu­laa­tu­inen. Sopii herkälle ja kuiv­alle iholle sekä vau­vo­jen ihon­hoitoon. Tuote on vegaaninen.

INCI:Butyrospermum Parkii Butter*

* Ser­ti­fioitu luomuraaka-aine

 

Kier­rä­tyso­hjeet: Koko purk­ki (poh­ja, kan­si) voidaan kier­rät­tää metallinkeräykseen.

Tuotemerkki

Flow Kosmetiikka

Flow kosmetiikan raaka-aineet ovat huolella valittuja ja noudattavat sertifioidun luomukosmetiikan vaatimuksia. Tuotteiden kehittely ja valmistus tapahtuu Hyvinkäällä sijaitsevassa pientehtaassa, jossa valmistetaan käsityönä saippuoita, shampoopaloja sekä kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Flow kosmetiikka käyttää raaka-aineita, jotka on hankittu luomusertifioiduilta tuottajilta, kasviöljyjä, kukkavesiä, yrttejä, kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, joiden alkuperän pystyy jäljittämään. Flow kosmetiikka-tuotteet valmistaa suomalainen perheyritys Vihreä Kosmetiikka Finland Oy.

Lisätiedot

Paino 200 g

1 arvio tuotteelle Flow Cosmetics Luomu Sheavoi 130ml

  1. nina joke­lainen

    Riit­toisa ja hyväntuoksuinen,kosteutti ihoa hienosti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Otsikko

Go to Top