Lunet­te Kuu­kup­pi Sini­nen, Koko 1

3,96 

Varasto loppu

Lunette Kuukuppi Sininen, Koko 1

Lunette Selene on kauniin heleän sininen kuukuppi. Selenen säilytyspussi on täydellisesti kuukupin väriin sopiva vaaleansininen.

Lunette kuukautiskupit on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, eivätkä ne sisällä lateksia tai parabeeneja. Nämä maailman suosituimmat kuukautiskupit valmistetaan alusta loppuun Suomessa ekologisia arvoja noudattaen! Kuukuppi on helppo käyttää: taittele ja aseta se paikoilleen. Voit käyttää kuppia yhtäjaksoisesti jopa 12 tuntia! Pakkaus sisältää säilytyspussin, joka on täydellisesti kuukupin väriin sopiva.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 6430024461121 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Lunet­te Sele­ne on kau­niin heleän sini­nen kuu­kup­pi. Sele­nen säi­ly­tys­pus­si on täy­del­li­ses­ti kuu­ku­pin väriin sopi­va vaaleansininen.

Lunet­te Kuu­kup­pi on lois­ta­va valin­ta sinul­le ja ympä­ris­töl­le. Lunet­te ei kuor­mi­ta luon­toa eikä lompakkoasi!

Lunet­te kuu­kau­tis­ku­pit on val­mis­tet­tu lää­ke­tie­teel­li­ses­tä sili­ko­nis­ta, eivät­kä ne sisäl­lä latek­sia tai para­bee­ne­ja. Nämä maa­il­man suo­si­tuim­mat kuu­kau­tis­ku­pit val­mis­te­taan alus­ta lop­puun Suo­mes­sa eko­lo­gi­sia arvo­ja nou­dat­taen! Kuu­kup­pi on help­po käyt­tää: tait­te­le ja ase­ta se pai­koil­leen. Voit käyt­tää kup­pia yhtä­jak­soi­ses­ti jopa 12 tun­tia! Pak­kaus sisäl­tää säi­ly­tys­pus­sin, joka on täy­del­li­ses­ti kuu­ku­pin väriin sopiva.

Suu­rin osa voi käyt­tää kum­paa­kin kokoa. Koko 1 sovel­tuu niukkaan/​normaaliin vuo­toon ja koko 2 sovel­tuu normaaliin/​runsaaseen vuo­toon. Tar­kem­paa tie­toa oikean koon valit­se­mi­seen löy­dät tääl­tä: Opas oikea koon valitsemiseen.

  • Eko­lo­gi­nen
  • Tur­val­li­nen
  • Help­po

Kat­so täs­tä kuin­ka käyt­tää kuukuppia.

Tuotemerkki

Lunette

Lunette kuukuppi on maailman suosituin kuukautiskuppi! Se on helppokäyttöinen, turvallinen, kemikaalivapaa ja terveellinen vaihtoehto siteille ja tamponeille. Lunette eli kuukuppi on kuukautissuojien tulevaisuus. Kuukuppi kulkee mukana matkoilla kauniissa säilytyspussissa, voit käyttää sitä missä tilanteessa vaan, se ei kuivata limakalvoja samoin kuin tamponit ja mikä parasta se kerää enemmän nestettä kuin imukykyisin tamponi. Käyttämällä Lunette kuukuppia säästät rahaa ja suojelet samalla luontoa kertakäyttösuojien jätekuormalta. Lue tästä 10 syytä käyttä kuukuppia. Lunette kuukupit saatavilla edullisesti Safkanet.fi -verkkokaupasta.

Lisätiedot

Paino 100 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Lunet­te Kuu­kup­pi Sini­nen, Koko 1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top