Lah­ja­set­ti: hyvää mie­hel­le

Lah­ja­set­ti: hyvää mie­hel­le

18.00

Varasto loppu

Valmis joululahjapaketti, johon miehesi ihastuu. Hauska, mutta hyödyllinen. Jokaisen miehen unelmalahja, joka pitää huolen herkän ihon pehmeydestä ja hyvinvoinnista.

Ihon ja jopa hiusten pesu onnistuu loistavasti Dudu Osun -mustasaippualla. Ja voi sitä käyttää myös kasvonaamiona, parranajoon ja sheivaukseen. Yhdellä tuotteella siis pärjää myös matkoilla!

Pesua tehostaa pehmeä kierrätysmateriaaleista valmistettu Ecotoolsin pesusieni.

Ja koska herkistä ihoalueista on todella tärkeää huolehtia hyvin, tähän paras ratkaisu on jokamiehen Pallivaha. Hoitaa herkkää ihoa ja sopii jälkihoitoon intiimialueen sheivauksen jälkeen.

Varasto loppu

Dudu-osun-logoEcotools-meikkisiveltimet-logoPallivaha
tuotetunnus (SKU) Lahjapaketti-miehet Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Jokai­sen mie­hen unel­ma­lah­ja, joka pitää huo­len her­kän ihon peh­mey­des­tä ja hyvin­voin­nis­ta.

Ihon ja jopa hius­ten pesu onnis­tuu lois­ta­vas­ti Dudu Osun ‑mus­ta­saip­pual­la. Ja voi sitä käyt­tää myös kas­vo­naa­mio­na, par­ran­ajoon ja shei­vauk­seen. Yhdel­lä tuot­teel­la siis pär­jää myös mat­koil­la!

Pesua tehos­taa peh­meä kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­leis­ta val­mis­tet­tu Eco­tool­sin pesusie­ni. Pesusie­nen värit vaih­te­le­vat.

Ja kos­ka her­kis­tä ihoa­lueis­ta on todel­la tär­ke­ää huo­leh­tia hyvin, tähän paras rat­kai­su on joka­mie­hen Pal­li­va­ha. Hoi­taa herk­kää ihoa ja sopii jäl­ki­hoi­toon intii­mia­lu­een shei­vauk­sen jäl­keen.

Tuotemerkki

Dudu-Osun

Dudu-Osun Mustasaippuat valmistetaan työntekijöitä arvostavasti Nigeriassa. Sosiaaliturva, kiinteät työtunnit, ei lapsityövoimaa - nämä ovat toiminnan kolme kulmakiveä. Myös alihankkijoita tuetaan mahdollisuuksien mukaan. Kaikki raaka-aineet tulevat Nigeriasta. Myös kaikki käsittelyvaiheet tapahtuvat siellä, joten paikallisen asukkaat saavat toiminnasta mahdollisimman suuren hyödyn: Pienviljelijät kasvattavat palmuöljyn kestävällä viljelmällä ja toimittavat sen puristettavaksi Lagosiin. Palmun hedelmät kylmäpuristetaan tehtaalla ja jalostetaan sen jälkeen nykyaikaista teknologiaa hyödyntäen. Dudu-Osun on täysin afrikkalainen luonnontuote, jonka kaikki ainesosat tulevat alueen pienyrityksiltä ja maanviljelijöiltä.
Dudu-osun-logo

Ecotools

EcoTools valmistaa laadukkaita ja ympäristöystävällisiä kauneudenhoitotarvikkeita, kuten meikkisiveltimiä, hemmottelu- ja kylpytuotteita. Tuotteet valmistetaan ekologisesti bambusta, kierrätysalumiinista, kasviperäisestä muovista sekä kierrätysmuovista. EcoTools antaa panoksensa myös projekteihin, joilla luodaan puhtaampaa ympäristöä tulevaisuudessa.
Ecotools-meikkisiveltimet-logo

Pallivaha - So Good For Your Balls

Pallivaha

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Lah­ja­set­ti: hyvää mie­hel­le”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top