Kodin­hoi­don-set­ti

20,00 

Kodinhoidon setti sisältää Nurmijärvellä pientuotantona valmistettua, luonnollista puhdistussuihketta sekä kaksi Iris Hantverkin siivous/tiskiliinaa, jotka ovat puuvilla-pellavasekoitetta. Iris Hantverkin tuotteet valmistetaan pääosin käsityönä näkövammaisten käsityöläisten toimesta Ruotsissa ja Virossa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sii­vous­suih­ke Anda­lusian Lemon with Lemon­grass: Väki­vii­nae­tik­ka­poh­jai­nen puh­dis­tus­suih­ke kodin pin­to­jen puh­dis­tuk­seen. Sisäl­tää ainoas­taan 100% etee­ri­siä öljy­jä ja luon­nol­li­sia raa­ka-ainei­ta, teh­den sii­vouk­ses­ta miel­lyt­tä­vää. Tämä koti­mai­nen tuo­te on val­mis­tet­tu pien­tuo­tan­to­na Nur­mi­jär­vel­lä. Väki­vii­nae­tik­ka on hapan­ta eikä sii­vous­suih­ket­ta suo­si­tel­la sen takia poly­ak­ry­laa­til­le, alu­mii­nil­le, mar­mo­ril­le, kalk­ki­ki­vel­le eikä van­hoil­le ema­lial­tail­le. Pak­kaus­ma­te­ri­aa­li on kier­rä­tet­tä­vää PET-muovia.

Suih­ku­ta puh­dis­tet­ta­val­le pin­nal­le ja pyy­hi kos­tu­te­tul­la lii­nal­la pois. Ei tar­vit­se huuhdella.

INCI: aqua (vesi),  ace­tic acid (väki­vii­nae­tik­ka), sodium chlo­ri­de (meri­suo­la), dekyy­liglu­ko­si­di, lit­sea cube­ba fruit oil (lit­sean etee­ri­nen öljy), cit­rus auran­ti­fo­lia leaf oil (limen etee­ri­nen öljy), cit­rus nobi­lis oil (appel­sii­nin etee­ri­nen öljy) ja cym­bo­po­gon schoe­nant­hus oil (sit­ruu­na­ruo­hon etee­ri­nen öljy).

Iris Hant­verk tis­ki­rät­ti, puu­vil­la­pel­la­vaa: Iris Hant­ver­kin kau­niit ja kes­tä­vät tuot­teet val­mis­te­taan pää­osin käsi­työ­nä näkö­vam­mais­ten käsi­työ­läis­ten toi­mes­ta Ruot­sis­sa ja Viros­sa. Ne on tar­koi­tet­tu päi­vit­täi­seen käyt­töön. Tuot­teis­sa käy­te­tään lähes koko­naan luon­non­ma­te­ri­aa­le­ja ja esim. har­jas­ma­te­ri­aa­lit mie­ti­tään aina tar­kas­ti tuot­teen käyt­tö­ti­lan­teen mukaan. Tuot­tei­den muo­toi­lus­ta ja kon­sep­toin­nis­ta vas­taa jouk­ko kuu­lui­sia ruot­sa­lai­sia muotoilijoita.

Rät­ti on mik­ro­muo­vi­ton ja pit­käi­käi­nen tis­ki-/sii­vous­rät­ti.

Kone­pe­su 60 astees­sa. 25x23cm. Imu­ky­kyi­nen rät­ti on pitkäikäinen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Kodin­hoi­don-set­ti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top