Keit­tiön Hajus­tee­ton Aito pala­saip­pua

Keit­tiön Hajus­tee­ton Aito pala­saip­pua

12.50

Varasto loppu

Keititön hajusteeton aito palasaippua sopii tiskaukseen sekä keittiön ja kodin puhdistukseen. Palasaippualla tiskaaminen säästää luontoa. Hajusteeton aito palasaippua ei sisällä hajusteita. Tuote on pakattu kierrätettävään pahvikoteloon.

Varasto loppu

Kuvaus

Keit­tiön hajus­tee­ton aito pala­saip­pua sovel­tuu tis­kaa­mi­seen sekä kodin ja keit­tiön puh­dis­tuk­seen. Tuo­te ei sisäl­lä mitään hajus­tei­ta, saip­pua tuok­suu vain mie­dos­ti luon­nol­li­sil­le raa­ka-aineil­le.

Sopo on Maria Nor­di­nin kehit­tä­mä eko­lo­gi­nen ja iho­ys­tä­väl­li­nen saip­pua­sar­ja. Sopo-saip­puat on val­mis­tet­tu Suo­mes­sa aidois­ta luon­nol­li­sis­ta raa­ka-aineis­ta. Saip­puat eivät sisäl­lä säi­lön­tä­ai­nei­ta, syn­teet­ti­siä hajus­tei­ta tai mik­ro­muo­via. Sopot on tuo­tet­tu ympä­ris­töys­tä­väl­li­ses­ti ja ne on pakat­tu kier­rä­tet­tä­vään pah­viin.

INCI:
Sodium Cocoa­te*, Sodium Shea But­te­ra­te*, Glyce­rin, Aqua, Salt, Ros­ma­ri­nus Offici­na­lis Leaf Ext­ract*.

*Ser­ti­fioi­tu luo­mu­raa­ka-aine

Tuotemerkki

Sopo

Suuren suosion saavuttanut Sopo on Maria Nordinin kehittämä ekologinen ja ihoystävällinen saippuasarja. Sopo-saippuat on valmistettu Suomessa aidoista luonnollisista raaka-aineista. Saippuat eivät sisällä säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita tai mikromuovia. Sopot on tuotettu ympäristöystävällisesti ja ne on pakattu kierrätettävään pahviin. Sarjasta löydät saippuat niin keholle ja hiusten pesuun sekä keittiösaippuat, jotka soveltuvat keittiön siivoukseen sekä tiskaamiseen. Tuoksunsa ne saavat luonnollisista aineosista kuten appelsiinista, patsulista tai vetiver-juuren eteerisestä öljyistä.

2106 arviota tuotteelle Keit­tiön Hajus­tee­ton Aito pala­saip­pua

  1. Kir­si (varmistettu kirjoittaja)

    Toi­mii nor­mias­tioit­ten kans­sa ihan hyvin. Pos­lii­ni ja lasi pesey­tyy oikein kivas­ti. Kat­ti­lat taa­sen.… nii­tä vii­ru­ja ja valu­ma jäl­kiä ei saa mil­lään pois. Kui­vues­saan kat­ti­loi­hin ja mui­hin metal­lias­tioi­hin tulee valu­ma­jäl­kiä ja vii­ru­ja. Jos kui­vaa pyyh­keel­lä niin jää kui­vaus­jäl­jet, jos antaa kui­vua kaa­pis­sa jää valu­ma­jäl­jet. Tosi ras­vai­sia astioi­ta en ole vie­lä kokeil­lut. Teh­kää­pä noil­le ongel­mil­le jotain.

    • Maria Nor­din

      Hei, Tosi har­mi jos jää valu­ma­jäl­kiä. Itse en ole käy­tös­sä huo­man­nut. On mah­dol­lis­ta, että jäl­jet joh­tu­vat veden­laa­dus­ta. Jos vedes­sä on esim. pal­jon kalk­kia, niin se näkyy veden kui­vut­tua.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top