Kas­vo­jen­hoi­to­set­ti

Kas­vo­jen­hoi­to­set­ti

40.00

Varasto loppu

Valmis joululahja, valmiiksi paketoituna. Joka naisen ja miksei miehenkin unelmalahja, joka pitää huolen, että kasvojen iho säilyy kirkkaana.

Flow Cosmeticsin mustikkakasvosaippua pesee kasvot ihanan puhtaiksi. Antioksidanttinen ja vitamiinipitoinen pohjoisen mustikka ravitsee ja uudistaa ihoa pesun aikana. Vihreä savi poistaa ihosta epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaa. Lesitiini kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Pesua helpottamaan ja tehostamaan Ecotoolsin kasvojen puhdistusharja. Harja syväpuhdistaa ihon, poistamalla kuolleen ihosolukon kasvojen pinnalta.

Hoidon viimeistelee Flown mustikkakasvovoide, joka sisältää mustikan ja mustaherukan siemenöljyä. Lisäksi ihoa puhdistavat ja kirkastavat eteeriset öljyt laventeli, pelargonia ja neroli tasapainottavat talineritystä sekä auttavat ihoa säilyttämään nuorekkuutensa.

Varasto loppu

Ecotools-meikkisiveltimet-logo

Kuvaus

Joka nai­sen ja mik­sei mie­hen­kin unel­ma lah­ja, joka pitää huo­len, että kas­vo­jen iho säi­lyy kirk­kaa­na.

Flow Cos­me­tic­sin mus­tik­ka kas­vo­saip­pua pesee kas­vot iha­nan puh­taik­si. Antiok­si­dant­ti­nen ja vita­mii­ni­pi­toi­nen poh­joi­sen mus­tik­ka ravit­see ja uudis­taa ihoa pesun aika­na. Vih­reä savi pois­taa ihos­ta epä­puh­tauk­sia ja yli­mää­räis­tä ras­vaa. Lesi­tii­ni kos­teut­taa ja rau­hoit­taa ihoa.

Pesua hel­pot­ta­maan ja tehos­ta­maan Eco­tool­sin kas­vo­jen puh­dis­tus­har­ja. Har­ja syvä­puh­dis­taa ihon, pois­ta­mal­la kuol­leen iho­so­lu­kon kas­vo­jen pin­nal­ta.

Hoi­don vii­meis­te­lee Flown mus­tik­ka­kas­vo­voi­de, joka sisäl­tää mus­ti­kan ja mus­ta­he­ru­kan sie­me­nöl­jyä. Lisäk­si ihoa puh­dis­ta­vat ja kir­kas­ta­vat etee­ri­set öljyt laven­te­li, pelar­go­nia ja nero­li tasa­pai­not­ta­vat tali­ne­ri­tys­tä sekä aut­ta­vat ihoa säi­lyt­tä­mään nuo­rek­kuu­ten­sa.

Tuotemerkki

Ecotools

EcoTools valmistaa laadukkaita ja ympäristöystävällisiä kauneudenhoitotarvikkeita, kuten meikkisiveltimiä, hemmottelu- ja kylpytuotteita. Tuotteet valmistetaan ekologisesti bambusta, kierrätysalumiinista, kasviperäisestä muovista sekä kierrätysmuovista. EcoTools antaa panoksensa myös projekteihin, joilla luodaan puhtaampaa ympäristöä tulevaisuudessa.
Ecotools-meikkisiveltimet-logo

Flow Kosmetiikka

Flow kosmetiikan raaka-aineet ovat huolella valittuja ja noudattavat sertifioidun luomukosmetiikan vaatimuksia. Tuotteiden kehittely ja valmistus tapahtuu Hyvinkäällä sijaitsevassa pientehtaassa, jossa valmistetaan käsityönä saippuoita, shampoopaloja sekä kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Flow kosmetiikka käyttää raaka-aineita, jotka on hankittu luomusertifioiduilta tuottajilta, kasviöljyjä, kukkavesiä, yrttejä, kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, joiden alkuperän pystyy jäljittämään. Flow kosmetiikka-tuotteet valmistaa suomalainen perheyritys Vihreä Kosmetiikka Finland Oy ja tuotteet ovat saatavilla Safkanetin valikoimasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Kas­vo­jen­hoi­to­set­ti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top