Hius­ten­hoi­to­set­ti

Hius­ten­hoi­to­set­ti

22.00

Varasto loppu

Tämä lahjasetti pitä huolen, että hiuksesi pysyvät kauniin kiiltävinä ilman haitallisia kemikaaleja. Toimitetaan kauniisti paketoituna.

Evolven sarjasta löytyy Superfood Shine shampoo ja hoitoaine. Uskomattomien baobab proteiinien on osoitettu tehostavan kiiltoa, vahvistavan, suojaavan ja vähentävän sähköisyyttä ja takkuja sekä lisäämällä pehmeyttä ja tasaisuutta. Luomu granaattiomenauute kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Ei sisällä silikoneja eikä sulfaatteja.

.

Varasto loppu

Evolve logo
tuotetunnus (SKU) Lahjapaketti-kiiltävät hiukset Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Tämä lah­ja­set­ti pitä huo­len, että hiuk­se­si pysy­vät kau­niin kiil­tä­vi­nä ilman hai­tal­li­sia kemi­kaa­le­ja.

Evol­ven sar­jas­ta löy­tyy Super­food Shi­ne sham­poo ja hoi­toai­ne. Usko­mat­to­mien bao­bab pro­teii­nien on osoi­tet­tu tehos­ta­van kiil­toa, vah­vis­ta­van, suo­jaa­van ja vähen­tä­vän säh­köi­syyt­tä ja tak­ku­ja sekä lisää­mäl­lä peh­meyt­tä ja tasai­suut­ta. Luo­mu gra­naat­tio­me­na­uu­te kos­teut­taa ja suo­jaa hiuk­sia. Ei sisäl­lä sili­ko­ne­ja eikä sul­faat­te­ja.

 

Tuotemerkki

Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkasarja on täydellinen luonnonkosmetiikkasarja, joka valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolve Organic Beauty tuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla.
Evolve logo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Hius­ten­hoi­to­set­ti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top