Hius­huuh­de Kaner­va — Flow Cos­me­tics

Hius­huuh­de Kaner­va — Flow Cos­me­tics

16.90

Varasto loppu

Kiiltoa ja eloa hiuksiin luonnollisesti. Koko 200ml

Hoitaa ja tervehdyttää erityisesti kuivia, karheita ja rasittuneita hiuksia sekä kuivaa, herkkää ja ärtynyttä hiuspohjaa. Tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Ehkäisee hiustenlähtöä. Parantaa hiusvärin pysyvyyttä.

Huuhtelua voi käyttää vaikka joka pesun jälkeen ja se korvaa hoitoaineen.Tämän luonnollisemmaksi ei hiustenhoito voi enää tulla!

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 6430028392797 (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kiil­toa ja eloa hiuk­siin luon­nol­li­ses­ti. Koko 200ml

Hoi­taa ja ter­veh­dyt­tää eri­tyi­ses­ti kui­via, kar­hei­ta ja rasit­tu­nei­ta hiuk­sia sekä kui­vaa, herk­kää ja ärty­nyt­tä hius­poh­jaa. Tekee hiuk­sis­ta peh­meät ja kiil­tä­vät. Ehkäi­see hius­ten­läh­töä. Paran­taa hius­vä­rin pysy­vyyt­tä.

Huuh­te­lua voi käyt­tää vaik­ka joka pesun jäl­keen ja se kor­vaa hoitoaineen.Tämän luon­nol­li­sem­mak­si ei hius­ten­hoi­to voi enää tul­la!

Käy­tä sham­poo­pa­lal­la pesun jäl­keen. Hius­huuh­te­lu on täy­del­li­nen kave­ri sham­poo­pa­lal­le. Hius­huuh­te­lu irrot­taa saip­puan hiuk­sis­ta ja palaut­taa hius­poh­jan ja hius­ten luon­nol­li­sen ph:n. Suo­sit­te­lem­me huuh­te­lua eri­tyi­ses­ti sham­poo­pa­lal­la pese­mis­tä aloit­te­le­vil­le, kos­ka se nopeut­taa mah­dol­li­ses­ti alku­vai­hees­sa tule­van tah­mai­sen reak­tion häviä­mis­tä hiuk­sis­ta.

Käyt­tö: Ravis­ta hius­huuh­de­tii­vis­te­pul­loa että uut­teet sekoit­tu­vat kun­nol­la, mit­taa 10ml tii­vis­tet­tä muo­vi­pul­loon tai kuppiin,lisää 100–200ml läm­min­tä vettä.Jos hius­ten lat­vat ovat todel­la kui­vat ja vahin­goit­tu­neet voit teh­dä myös vah­vem­man seok­sen. Lyhyil­le hiuk­sil­le riit­tää puo­let annok­ses­ta.

Pese hiuk­set sham­poo­pa­lal­la, huuh­te­le hyvin ja pyy­he­kui­vaa yli­mää­räi­nen vesi pois. Kaa­da hius­huuh­det­ta tasai­ses­ti kaut­taal­taan hiuk­siin. Voit huuh­toa hiuk­set halu­tes­sa­si kevyes­ti tai jät­tää hoi­don hiuk­siin. Hoi­to on tehok­kaam­pi jos jätät sen hiuk­sii­si.

Sisäl­tää: Ome­na­vii­nie­tik­ka , Ros­ma­rii­ni­ve­si, Ruusu­ve­si, Kaner­va­uu­te, Gly­se­rii­ni. Etee­ri­set öljyt: Kamo­mil­la, Sit­ruu­na, San­te­li­puu. Säi­ly­vyyt­tä edis­tä­vä aine (Gluco­no­lac­to­ne ‚Sodium benzoa­te ).

INCI: Pyrus Malus Fer­ment Filt­ra­te, Ros­ma­ri­nus Offici­na­lis Flower Ext­ract*, Rosa Damasce­na Flower Water*, Cit­rus Limo­num Peel Oil*, Glyce­rin, Cal­lu­na Vul­ga­ris Flower Ext­ract, Gluco­no­lac­to­ne, San­ta­lum Album Oil, Ant­he­mis Nobi­lis Flower Oil, Sodium Benzoa­te.

Limo­ne­ne**, Cit­ral**, Lina­lool**, Gera­niol**.

* Ser­ti­fioi­tu luo­mu raa­ka-aine
**Esiin­tyy luon­nos­taan etee­ri­ses­sä öljys­sä.

Kaik­ki raa­ka-aineet täyt­tä­vät ser­ti­fioi­dul­ta luo­mu­kos­me­tii­kal­ta vaa­dit­ta­vat kri­tee­rit.

VEGAN

Tuotemerkki

Flow Kosmetiikka

Flow kosmetiikan raaka-aineet ovat huolella valittuja ja noudattavat sertifioidun luomukosmetiikan vaatimuksia. Tuotteiden kehittely ja valmistus tapahtuu Hyvinkäällä sijaitsevassa pientehtaassa, jossa valmistetaan käsityönä saippuoita, shampoopaloja sekä kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Flow kosmetiikka käyttää raaka-aineita, jotka on hankittu luomusertifioiduilta tuottajilta, kasviöljyjä, kukkavesiä, yrttejä, kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, joiden alkuperän pystyy jäljittämään. Flow kosmetiikka-tuotteet valmistaa suomalainen perheyritys Vihreä Kosmetiikka Finland Oy ja tuotteet ovat saatavilla Safkanetin valikoimasta.

Lisätiedot

Paino 200 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Hius­huuh­de Kaner­va — Flow Cos­me­tics”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top