Ilmainen toimitus yli 50e tilauksista!
info@ekokuu.fi

Hajus­tee­ton setti

28,00 

Varasto loppu

Hajusteettomat kosmetiikkatuotteet ovat suositumpia kuin koskaan. Sopii esimerkiksi hajusteille herkistyneille ja allergisille. Paketti sisältää hajusteettoman deovoiteen, hellän oliiviöljysaippuan sekä Famon iki-ihanan tuoksuttoman pöllöshampoon, joka ei tahmaa hiuksia laisinkaan. Ja ne ovat kaikki valmistettu Suomessa!

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 4 Osasto:

Kuvaus

Hajus­teet­to­mat kos­me­tiik­ka­tuot­teet ovat suo­si­tum­pia kuin kos­kaan. Sopii esi­mer­kik­si hajus­teil­le her­kis­ty­neil­le ja aller­gi­sil­le. Paket­ti sisäl­tää Kau­ri­lan Sau­nan hajus­teet­to­man deo­voi­teen, Gaar­nan hel­län olii­viöl­jy­saip­puan sekä Famon iki-iha­nan tuok­sut­to­man pöl­lös­ham­poon, joka ei tah­maa hiuk­sia lai­sin­kaan. Ja ne ovat kaik­ki val­mis­tet­tu Suomessa!

Olii­viöl­jy­saip­pua pois­taa mei­kin hel­lä­va­rai­ses­ti ja tehok­kaas­ti ärsyt­tä­mät­tä ihoa. Olii­viöl­jy­saip­pua sti­mu­loi uusien solu­jen syn­ty­mis­tä, hidas­taa ryp­py­jen kehit­ty­mis­tä ja antaa ihol­le nuo­rek­kaan ilmeen.

Aines­osat: Olii­viöl­jy (Sodium Oli­va­te), Vesi (Aqua)

 

Famon tuok­su­ton Untu­vas­ham­poo antaa usko­ma­ton­ta peh­meyt­tä hiuk­sil­le. Kos­teut­ta­va. Tuok­su­ton, vegaa­ni­nen, ympäristöystävällinen.

Inci: Sodium Coco­yl Iset­hio­na­te, Xant­han Gum, Cocos nuci­fe­ra, Stea­ric Acid.

 

Help­po­käyt­töi­nen, miel­lyt­tä­vä deo­voi­de aut­taa pitä­mään kehon raik­kaa­na. Täy­sin vegaa­ni­nen tuo­te ei sisäl­lä alko­ho­lia, alu­mii­nia, väriai­nei­ta tai eläin­pe­räi­siä aine­so­sia. Eko­lo­gi­nen ja eet­ti­nen valin­ta. Ota deo­voi­det­ta her­neen­ko­koi­nen noka­re, sula­ta sor­miin ja levi­tä kai­na­loi­hin tai jalkapohjiin.

INCI: Cocos nuci­fe­ra oil (Coco­nut oil), Buty­ros­per­mum Par­kii (Shea but­ter), Pru­nus Amyg­da­lus Dulcis (Almond wax), Sola­num Tube­ro­sum starch (Pota­to flour), Sodium bicar­bo­na­te (Baking soda)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Hajus­tee­ton setti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top