Green­finn’s suo­ma­lai­nen puo­luk­ka­rou­he 65g

Green­finn’s suo­ma­lai­nen puo­luk­ka­rou­he 65g

9.00

Varasto loppu

Puolukkarouhe, kotimainen, 65g

Greenfinn's puolukkarouhe sisältää hedelmälihan lisäksi myös tärkeät kuori- ja siemenosat. Yhteen purkkiin on käytetty jopa 4000-5000 marjaa. Kuivatut marjat jauhetaan sopivan karkeaksi, jolloin suurin osa siemenistä rikkoutuu. Näin marjojen öljyt ja muut bioaktiiviset aineosat ovat helpommin elimistömme hyödynnettävissä.

Kotimainen puolukka on oikea luonnon superfood. Uusimpien tutkimusten mukaan puolukasta on löytynyt ominaisuuksia, jotka ehkäisevät rasvaisen ruokavalion aiheuttamaa lihomista ja haitallista sisäelinrasvaa. Puolukka sisältää erityisesti C- ja E-vitamiinia sekä mangaania ja kuitua. Puolukka sopii hyvin keventäjän ruokavalioon, sillä se sisältää muiden marjojen tapaan vai vähän energiaa, noin 49 kcal/100 g.

Runsaiskuituinen, ei sisällä lisäaineita tai lisättyä sokeria.

Käytä noin 2-4 teelusikallista jogurttiin, puuroon tai smoothieen. Kokeile puolukkaa myös leivonnassa.

Varasto loppu

Greenfinns logo
tuotetunnus (SKU) 6430022487017 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Puo­luk­ka­rou­he, koti­mai­nen, 65g

Green­finn’s puo­luk­ka­rou­he sisäl­tää hedel­mä­li­han lisäk­si myös tär­keät kuo­ri- ja sie­men­osat. Yhteen purk­kiin on käy­tet­ty jopa 4000–5000 mar­jaa. Kui­va­tut mar­jat jau­he­taan sopi­van kar­keak­si, jol­loin suu­rin osa sie­me­nis­tä rik­kou­tuu. Näin mar­jo­jen öljyt ja muut bio­ak­tii­vi­set aineo­sat ovat hel­pom­min eli­mis­töm­me hyö­dyn­net­tä­vis­sä.

Koti­mai­nen puo­luk­ka on oikea luon­non super­food. Uusim­pien tut­ki­mus­ten mukaan puo­lu­kas­ta on löy­ty­nyt omi­nai­suuk­sia, jot­ka ehkäi­se­vät ras­vai­sen ruo­ka­va­lion aiheut­ta­maa liho­mis­ta ja hai­tal­lis­ta sisäe­lin­ras­vaa. Puo­luk­ka sisäl­tää eri­tyi­ses­ti C- ja E‑vitamiinia sekä man­gaa­nia ja kui­tua. Puo­luk­ka sopii hyvin keven­tä­jän ruo­ka­va­lioon, sil­lä se sisäl­tää mui­den mar­jo­jen tapaan vai vähän ener­gi­aa, noin 49 kcal/​100 g.

Run­sais­kui­tui­nen, ei sisäl­lä lisä­ai­nei­ta tai lisät­tyä soke­ria.

Käy­tä noin 2–4 tee­lusi­kal­lis­ta jogurt­tiin, puu­roon tai smoot­hieen. Kokei­le puo­luk­kaa myös lei­von­nas­sa.

Lue puo­lu­kan ter­veys­vai­ku­tuk­sis­ta tääl­tä.

 

Ravin­to­si­säl­tö:

100 g puo­luk­kaa sisäl­tää:
ener­gi­aa 210 kJ
hii­li­hy­draat­te­ja 9,0 g
ras­vaa 0,5 g
pro­teii­nia 0,5 g
fla­vo­noi­de­ja:
— kver­se­tii­niä 12 mg
lig­naa­nia 1,5 mg
kui­tua 2,5 g

Tuotemerkki

Greenfinn's

Greenfinn's valmistaa tuotteita suomalaisista marjoista. Näiden superfoodien hyvät ravintoaineet saadaan säilöön kylmäpuristamalla, nopeasti pastoroiden ja jäähdyttäen. Greenfinn´s tuotteet valmistetaan marjoista, marjojen kuorista ja siemenistä, jotka luokitellaan erityisen terveysvaikutteisiksi. Kaikki tuotteet ovat lisäaineettomia, eikä niihin ole lisätty sokeria. Tuotannossa tarvittava energia tulee pääosin aurinko- ja lämpöpumpputeknologiaa käyttäen. Prosesseissa edelleen vapautuva passiivienergia siirtyy tuotantotilojen lämmitykseen.
Greenfinns logo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Green­finn’s suo­ma­lai­nen puo­luk­ka­rou­he 65g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *