Gaar­na pyy­kin­pe­su­jau­he / laven­te­li + bambumittalusikka

Gaar­na pyy­kin­pe­su­jau­he / laven­te­li + bambumittalusikka

14.00

Varasto loppu

Kotimaisen Gaarnan ekologinen pyykinpesujauhe pesee pyykit ihana puhtaiksi ympäristöä kuormittamatta. Pesujauhe ei sisällä liottimia, vaan ainoastaan luonnollisia ainesosia. Tuoksuna mieto laventeli.

Annostele 1-2 rkl yhteen koneelliseen. Mukana bambuinen mittalusikka (rkl).

Pakkauksen koko 1kg. Yksi pakkaus riittää jopa 75 koneelliseen!

Varasto loppu

Gaarna-logo

Kuvaus

Gaarnan ekologinen pyykinpesujauhe pesee pyykit ihana puhtaiksi ympäristöä kuormittamatta.

Ekologinen pyykinpesujauhe ei sisällä liottimia, vaan ainoastaan luonnollisia ainesosia. Voit esikäsitellä pinttyneen lian valmistamalla pesuainepulverista ja kuumasta vedestä nestemäisen pesuaineen suihkupulloon. Suihkuta pesuainetta likaan ennen vaatteen laittamista pesukoneeseen.

Varo, ettei pesuainetta pääse silmiin tai iholle. Pidä pesuaine lasten ulottumattomissa. Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen tarkoitukseen.  Säilytä kuivassa. Älä altista pesuainetta kosteudelle varastoinnin aikana.

Säilytettävä kuivassa paikassa. Sopii niin kirjo- kuin valkopyykeille ja voidaan käyttää kaikissa lämpötiloissa. Muista noudattaa aina pestävän kankaan hoito-ohjeita. Villanpesuun suosittelemme villanpesuainetta.

Valmistusaineet: Gaarna-pyykkisaippuaraaste, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal),  Eteerinen laventeliöljy (Lavandula Angustifolia Oil, Linalool)

Tuotemerkki

Gaarna

Gaarna on kotimainen, vuonna 2018 toimintansa aloittanut yritys, joka valmistaa ekologisia ja vegaanisia tuotteita, mm. pesuaineita. Gaarnan tavoitteena on lisätä sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointia. Ja yksi tapa on vähentää kemikaalikuormaa käytettävissä tuotteissa. Puhdas pohjoismainen luonto, aidot luonnolliset raaka-aineet ja perinteiset tuotantomenetelmät ovatkin Gaarnan toiminnan perusta. Gaarnan ekologinen pyykinpesujauhe pesee pyykit puhtaiksi ympäristöä kuormittamatta. Pyykit tuoksuvat raikkailta eteerisen laventeliöljyn ansiosta. Luonnollista luksusta, kotimaista, ekologista, vegaanista!
Gaarna-logo

Lisätiedot

Paino 1000 g
Mitat 15 × 15 × 6 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Gaar­na pyy­kin­pe­su­jau­he / laven­te­li + bambumittalusikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top