Gaar­na Pyy­kin­pe­suai­ne / Hajusteeton

Gaar­na Pyy­kin­pe­suai­ne / Hajusteeton

11.90

Varasto loppu

Gaarnan ekologinen pyykinpesujauhe on hellä, tehokas ja 100% ekologinen. Nyt myös täysin tuoksuttomana!

Varasto loppu

Gaarna-logo
(Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Annos­te­le pyyk­kei­hin 1 rkl / koneel­li­nen (5kg). 1 kilo pesuai­net­ta riit­tää noin 70 pesukertaan.

Koko: 1kg kier­rä­tet­tä­väs­sä pape­ri­pus­sis­sa, joka on muo­vi­tet­tu kos­teu­den loi­tol­la pitämiseksi.

Käy­tä pesun yhtey­des­sä aina etik­ka­huuh­det­ta pesu­tu­lok­sen vii­meis­te­lyyn, huuh­te­luai­nee­na. Etee­ri­sil­lä öljyil­lä tuok­su­tet­tu etik­ka­huuh­de tekee pyy­keis­tä­si peh­meät ja raikkaat.

Eko­lo­gi­nen pyy­kin­pe­su­jau­he ei sisäl­lä liu­ot­ti­mia, vaan ainoas­taan luon­nol­li­sia aine­so­sia. Voit esi­kä­si­tel­lä pint­ty­neen lian val­mis­ta­mal­la pesuai­ne­pul­ve­ris­ta ja kuu­mas­ta vedes­tä nes­te­mäi­sen pesuai­neen suih­ku­pul­loon. Suih­ku­ta pesuai­net­ta likaan ennen vaat­teen lait­ta­mis­ta pesukoneeseen.

Varo, ettei pesuai­net­ta pää­se sil­miin tai ihol­le. Pidä pesuai­ne las­ten ulot­tu­mat­to­mis­sa. Käy­tä tuo­tet­ta vain sen alku­pe­räi­seen tarkoitukseen.

Säi­ly­tet­tä­vä kui­vas­sa pai­kas­sa. Sopii niin kir­jo- kuin val­ko­pyy­keil­le ja voi­daan käyt­tää kai­kis­sa läm­pö­ti­lois­sa. Muis­ta nou­dat­taa aina pes­tä­vän kan­kaan hoi­to-ohjei­ta. Vil­lan­pe­suun suo­sit­te­lem­me villanpesuainetta.

Val­mis­tusai­neet: Gaar­na-pyyk­ki­saip­pua­raas­te, Pesusoo­da (Sodium Car­bo­na­te), Ruo­ka­soo­da (Sodium Bicar­bo­na­te), Meri­suo­la (Maris Sal)

Tuotemerkki

Gaarna

Gaarna on kotimainen, vuonna 2018 toimintansa aloittanut yritys, joka valmistaa ekologisia ja vegaanisia tuotteita, mm. pesuaineita. Gaarnan tavoitteena on lisätä sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointia. Ja yksi tapa on vähentää kemikaalikuormaa käytettävissä tuotteissa. Puhdas pohjoismainen luonto, aidot luonnolliset raaka-aineet ja perinteiset tuotantomenetelmät ovatkin Gaarnan toiminnan perusta. Gaarnan ekologinen pyykinpesujauhe pesee pyykit puhtaiksi ympäristöä kuormittamatta. Pyykit tuoksuvat raikkailta eteerisen laventeliöljyn ansiosta. Luonnollista luksusta, kotimaista, ekologista, vegaanista!
Gaarna-logo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Gaar­na Pyy­kin­pe­suai­ne / Hajusteeton”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top