ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 € TILAUKSISTA

Foo­din Raa­ka­suklaa­rou­he, 52% Drea­my, Luo­mu, 250g

Foo­din Raa­ka­suklaa­rou­he, 52% Drea­my, Luo­mu, 250g

10.90 7.90

Varasto loppu

Foodinin raakasuklaamassa on valmistettu perinteisellä Stone Ground -menetelmällä Jyväskylässä korkealaatuisesta kylmäprosessoiduista Criollo-lajikkeen kaakaosta, maukkaista kookoshiutaleista ja ravinteikkaasta kookossokerista. Hellävarainen valmistustapa pitää huolen, että kaikki raakakaakaon arvokkaat ravinteet säilyvät tallella ja takaa suussasulavan pehmeän koostumuksen.

Käytä raakasuklaamassaa joko sellaisenaan herkutteluun tai valmista suklaata sulattamalla massa ja maustamalla se lempiherkuillasi sekä jäähdyttämällä sen uudelleen. Voit käyttää sitä rouheena osana myslejä tai evässekoituksia, laittaa smoothieihin tai lisätä puuroihin tuomaan herkullista suklaan makua. Rouhe sopii sulatettuna myös jälkiruokiin ja leivontaan!

Raakasuklaarouhe saa maitomaisuutensa kookosmannasta, jonka vuoksi se onkin suussasulavaa raakasuklaata.

Varasto loppu

Foodin logo
tuotetunnus (SKU) 6430051829291 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Raa­ka­suklaa­rou­he, 52% Drea­my, Luo­mu, 250g

Foo­di­nin raa­ka­suklaa­mas­sa on val­mis­tet­tu perin­tei­sel­lä Sto­ne Ground ‑mene­tel­mäl­lä Jyväs­ky­läs­sä kor­kea­laa­tui­ses­ta kyl­mä­pro­ses­soi­duis­ta Criol­lo-lajik­keen kaa­kaos­ta, mauk­kais­ta koo­kos­hiu­ta­leis­ta ja ravin­teik­kaas­ta koo­kos­so­ke­ris­ta. Hel­lä­va­rai­nen val­mis­tus­ta­pa pitää huo­len, että kaik­ki raa­ka­kaa­kaon arvok­kaat ravin­teet säi­ly­vät tal­lel­la ja takaa suus­sa­su­la­van peh­meän koos­tu­muk­sen.

Käy­tä raa­ka­suklaa­mas­saa joko sel­lai­se­naan her­kut­te­luun tai val­mis­ta suklaa­ta sulat­ta­mal­la mas­sa ja maus­ta­mal­la se lem­pi­her­kuil­la­si sekä jääh­dyt­tä­mäl­lä sen uudel­leen. Voit käyt­tää sitä rou­hee­na osa­na mys­le­jä tai eväs­se­koi­tuk­sia, lait­taa smoot­hiei­hin tai lisä­tä puu­roi­hin tuo­maan her­kul­lis­ta suklaan makua. Rou­he sopii sula­tet­tu­na myös jäl­ki­ruo­kiin ja lei­von­taan!

Raa­ka­suklaa­rou­he saa mai­to­mai­suu­ten­sa koo­kos­man­nas­ta, jon­ka vuok­si se onkin suus­sa­su­la­vaa raa­ka­suklaa­ta.

Luo­mu, raa­ka, glu­tee­ni­ton, lisä- ja säi­lön­tä­ai­nee­ton.

Sisäl­tö: Raa­ka­kaa­kao­nibs, kyl­mä­pu­ris­tet­tu kaa­kao­voi, koo­kos­so­ke­ri, koo­kos­hiu­ta­le, vanil­ja /Kakaonibs,kakaosmör,kokossocker, kokosflinga,vanilj

Ravin­to­si­säl­tö:

Energia/​Energi: 1998 kJ / 478 kcal
Rasva/​Fett: 35 g
‑jos­ta tyydyttyneet/​varav mät­tat fett: 23 g
Hiilihydraatit/​Kolhydrates: 33 g
‑jois­ta sokereita/​varav soc­ke­rar­ter: 30 g
Ravintokuitu/​Kostfiber: 16 g
Proteiini/​Protein: 7 g
Suola/​Salt: <0.1 g

Tuotemerkki

Foodin

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa tuotteita elämää kunnioittaen. Puhtaus, eettisyys, aitous ja laadukkuus ovat tämän yrityksen perusarvoja. Jokainen tuote on huolella valittu ja valmistusolosuhteet ovat eettiset.
Foodin logo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Foo­din Raa­ka­suklaa­rou­he, 52% Drea­my, Luo­mu, 250g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top