ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 € TILAUKSISTA

Foo­din Maca-jau­he, esi­pil­kot­tu, luo­mu, 200 g

Foo­din Maca-jau­he, esi­pil­kot­tu, luo­mu, 200 g

7.90 4.90

Varasto loppu

Maca on superfoodina tunnettu juurikasvi, joka kasvaa Perun Andeilla haastavissa olosuhteissa. Selviäminen karusta, kylmästä kuumaan vaihtelevasta ilmastosta tekee kasvista poikkeuksellisen vahvan.Esipilkottu maca-jauheemme sulaa helpommin suolistossamme, sillä siitä on poistettu tärkkelys. Se onkin perinteistä macaa huomattavasti vatsaystävällisempi vaihtoehto.

Aloita macan käyttö 0,5-1 tl päivässä nostaen annosta vähitellen jopa 4 rkl saakka. Suosittelemme pitämään macan käytössä viikon tauon aina kolmen viikon käytön jälkeen.

Varasto loppu

Foodin logo
tuotetunnus (SKU) 6430055212402 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Maca-jau­he, esi­pil­kot­tu, luo­mu, 200 g

Maca on super­foo­di­na tun­net­tu juu­ri­kas­vi, joka kas­vaa Perun Andeil­la haas­ta­vis­sa olo­suh­teis­sa. Sel­viä­mi­nen karus­ta, kyl­mäs­tä kuu­maan vaih­te­le­vas­ta ilmas­tos­ta tekee kas­vis­ta poik­keuk­sel­li­sen vahvan.Esipilkottu maca-jau­heem­me sulaa hel­pom­min suo­lis­tos­sam­me, sil­lä sii­tä on pois­tet­tu tärk­ke­lys. Se onkin perin­teis­tä macaa huo­mat­ta­vas­ti vat­says­tä­väl­li­sem­pi vaih­toeh­to.

Aloi­ta macan käyt­tö 0,5–1 tl päi­väs­sä nos­taen annos­ta vähi­tel­len jopa 4 rkl saak­ka. Suo­sit­te­lem­me pitä­mään macan käy­tös­sä vii­kon tauon aina kol­men vii­kon käy­tön jäl­keen.

Ravin­to­si­säl­tö:

Energiaa/​Energi: 300 kcal
Rasvaa/​Fett: 1,3 g
– jois­ta tyydyttyneitä/​varav mät­tat fett: 0 g
Hiilihydraatteja/​Kolhydrater: 69,2 g
– jois­ta sokereita/​varav soc­ke­ra­ter: 24 g
Proteiini/Protein:14g
Suola/​Salt: 0 g
Kal­sium 250mg
Kalium 2000 mg
Rau­ta 14,8mg
Man­gaa­ni 0.8mg
C‑vitamiini 285mg

Tuotemerkki

Foodin

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa tuotteita elämää kunnioittaen. Puhtaus, eettisyys, aitous ja laadukkuus ovat tämän yrityksen perusarvoja. Jokainen tuote on huolella valittu ja valmistusolosuhteet ovat eettiset.
Foodin logo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Foo­din Maca-jau­he, esi­pil­kot­tu, luo­mu, 200 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top