Foo­din Cey­lo­nin­ka­ne­li, luo­mu, 80 g

Foo­din Cey­lo­nin­ka­ne­li, luo­mu, 80 g

4.90

Varasto loppu

Foodinin kaneli on täysin puhdasta eikä se sisällä väriaineita, aromivahventeita, säilöntäaineita tai lisäaineita. 100 % puhdas ja luomutuotettu. Ceyloninkaneli sisältää vain hivenen maksalle haitallista kumariinia minkä vuoksi se sopii lapsillekin paremmin.Käytä kanelia maustamaan mitä tahansa herkkuja makeista leivonnaisista suolaisiin ja eksoottisiin ruokiin. Se sopii oivasti niin mysliin, puuroon kuin pataruokiinkin sekä esim. uunijuureksille.

Varasto loppu

Foodin logo
tuotetunnus (SKU) 6430055218381 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Cey­lo­nin­ka­ne­li, luo­mu, 80 g

Foo­di­nin kane­li on täy­sin puh­das­ta eikä se sisäl­lä väriai­nei­ta, aro­mi­vah­ven­tei­ta, säi­lön­tä­ai­nei­ta tai lisä­ai­nei­ta. 100 % puh­das ja luo­mu­tuo­tet­tu. Cey­lo­nin­ka­ne­li sisäl­tää vain hive­nen mak­sal­le hai­tal­lis­ta kuma­rii­nia min­kä vuok­si se sopii lap­sil­le­kin paremmin.Käytä kane­lia maus­ta­maan mitä tahan­sa herk­ku­ja makeis­ta lei­von­nai­sis­ta suo­lai­siin ja eksoot­ti­siin ruo­kiin. Se sopii oivas­ti niin mys­liin, puu­roon kuin pata­ruo­kiin­kin sekä esim. uuni­juu­rek­sil­le.

Tuotemerkki

Foodin

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa tuotteita elämää kunnioittaen. Puhtaus, eettisyys, aitous ja laadukkuus ovat tämän yrityksen perusarvoja. Jokainen tuote on huolella valittu ja valmistusolosuhteet ovat eettiset.
Foodin logo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Foo­din Cey­lo­nin­ka­ne­li, luo­mu, 80 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *