Foo­din All In One Free­tox Blend, 400 g

Foo­din All In One Free­tox Blend, 400 g

32.90 15.90

Varasto loppu

Freetox tietää mitä nykyhetki vaatii. Se tietää kuinka aamukiukkuiset lapset kainalossa juostaan autoon ja kohti päiväkotia, koulua tai eskaria. Freetox tietää myös ne työpäivät, kun aamupala taikka lounas on kokonaan unohdettu. Myös ne päivät kun välipalaksi olisi tarjolla vain kampaviineri ja kuppi sitä marketin huonompaa kahvia.

Oletko koskaan toivonut tällaisiin hetkiin helppoa vaihtoehtoa, joka tarjoaisi sinulle ja kehollesi kaiken samalla kertaa?

Freetox tietää myös pätkäpaastot, tarjoaa nyt niihin ravinnetiheän juomavaihtoehdon, jolla pärjäät loistavasti paaston ajan.

All in One on täyttä ravintoa. Yhdessä pussissa jopa 30 erilaista superfoodia! Voit sekoittaa jauheen haluamasi nesteen joukkoon, lisätä smoothieen tai ripotella aamupuuron päälle.

Parasta ennen 3/2020

Varasto loppu

Foodin logo
tuotetunnus (SKU) 6430055218541 Osasto:

Kuvaus

All In One Free­tox Blend, 400 g

All in One- Free­tox Blend syn­tyi tar­pees­ta. Tar­pees­ta voi­da hyvin arjen kes­kel­lä. Yksi tuo­te mis­sä on kaik­ki mitä hyvä päi­vä tar­vit­see. Yksi tuo­te mis­sä on kaik­ki mitä sinä tar­vit­set.

Aamuun, väli­pa­laan tai tree­ni­si tuek­si.

Free­tox tie­tää mitä nyky­het­ki vaa­tii. Se tie­tää kuin­ka aamu­kiuk­kui­set lap­set kai­na­los­sa juos­taan autoon ja koh­ti päi­vä­ko­tia, kou­lua tai eska­ria. Free­tox tie­tää myös ne työ­päi­vät, kun aamu­pa­la taik­ka lou­nas on koko­naan unoh­det­tu. Myös ne päi­vät kun väli­pa­lak­si oli­si tar­jol­la vain kam­pa­vii­ne­ri ja kup­pi sitä mar­ke­tin huo­nom­paa kah­via.

Olet­ko kos­kaan toi­vo­nut täl­lai­siin het­kiin help­poa vaih­toeh­toa, joka tar­joai­si sinul­le ja kehol­le­si kai­ken samal­la ker­taa?

Free­tox tie­tää myös pät­kä­paas­tot, tar­jo­aa nyt nii­hin ravin­ne­ti­heän juo­ma­vaih­toeh­don, jol­la pär­jäät lois­ta­vas­ti paas­ton ajan.

All in One on täyt­tä ravin­toa. Yhdes­sä pus­sis­sa jopa 30 eri­lais­ta super­foo­dia! Voit sekoit­taa jau­heen halua­ma­si nes­teen jouk­koon, lisä­tä smoot­hieen tai ripo­tel­la aamu­puu­ron pääl­le.

Sisäl­tö: Her­ne­pro­teii­ni*, hamp­pu­pro­teii­ni*, rii­si­pro­teii­ni*, mus­ta­he­ruk­ka­jau­he*, koo­kos­mai­to­jau­he, kaakaouute(Acticoa), puna­juu­ri­me­hu­jau­he*, psyl­lium­jau­he*, super­maca*, par­sa­kaa­li*, pinaat­ti*, pakas­te­kui­vat­tu mus­tik­ka*, pakas­te­kui­vat­tu ace­ro­la*, ruusun­mar­ja*, leh­ti­kaa­li*, ohra­no­ras­jau­he*, cey­lo­nin kane­li*, veh­nä­no­ras­jau­he*, Korean chlo­rel­la, spi­ru­li­na*, nok­ko­sen leh­ti­jau­he*, puo­luk­ka­jau­he*, per­sil­ja*, ksan­taa­ni­ku­mi, reis­hi­uu­te, kur­ku­mii­ni, bacil­lus coa­gu­lans, hie­no meri­suo­la / Ärt­pro­tein*, ham­pa­pro­tein*, ris­pro­tein*, svar­ta vinbär*, kokosm­jölk­pul­ver, kakaoextrakt(Acticoa), röd­bets­juice­pul­ver*, psyl­lium­pul­ver*, super­maca*, brocco­li*, spe­nat*, frys­tor­ka­de blåbär*, frys­tor­ka­de ace­ro­la*, nypon*, bladkål*, korngräs­pul­ver*, cey­lon­ka­nel*, vetegräs­pul­ver*, Korean klo­rel­la, spi­ru­li­na*, näs­selblads­pul­ver*, lin­gon­pul­ver*, per­sil­ja*, xan­tan, reis­hiext­rakt, curcu­min, bacil­lus coa­gu­lans, fint havs­salt

Ravin­to­si­säl­tö:

Energia/​Energi: 361,4 kcal / 1510,7 kj
Rasva/​Fett: 11,26 g
‑jos­ta tyydyttyneet/​varav mät­tat fett: 3,77 g
Hiilihydraatit/​Kolhydrater: 19,54 g
‑jois­ta sokereita/​varav soc­ke­rar­ter: 7,3 g
Proteiini/​Protein: 45,5 g
Suola/​Salt: 0,27 g

Tuotemerkki

Foodin

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa tuotteita elämää kunnioittaen. Puhtaus, eettisyys, aitous ja laadukkuus ovat tämän yrityksen perusarvoja. Jokainen tuote on huolella valittu ja valmistusolosuhteet ovat eettiset.
Foodin logo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Foo­din All In One Free­tox Blend, 400 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top