Flow Cos­me­tics Inten­si­ve Con­di­tio­ner Bar – hoitoainepala

Flow Cos­me­tics Inten­si­ve Con­di­tio­ner Bar – hoitoainepala

27.90

Varasto loppu

Tehokkaasti selvittävä hoitoainepala sisältää suomalaista hamppuöljyä.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 6430028394586 (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

100 % luon­nol­li­nen hoi­toai­ne­pa­la kai­kil­le hiustyypeille

Hoi­toai­ne­pa­lo­jen uusi aika­kausi on täällä!

Uuden suku­pol­ven sili­ko­ni­ton, täy­sin kas­vi­pe­räi­nen hoi­toai­ne­pa­la sel­vit­tää ja antaa hiuk­sil­le kiil­toa sekä elin­voi­maa. Hoi­toai­ne­pa­la sisäl­tää run­saan pitoi­suu­den hiuk­sia ravit­se­vaa ja peh­men­tä­vää suo­ma­lais­ta ham­pun­sie­me­nöl­jyä sekä hoi­ta­vaa luo­mu­koo­ko­söl­jyä. Kas­vi­pe­räi­nen COS­MOS-luon­non­kos­me­tiik­ka­ser­ti­foi­tu aktii­viai­ne sel­vit­tää hiuk­set tehok­kaas­ti ja paran­taa kam­mat­ta­vuut­ta latis­ta­mat­ta hiuksia.

Pala on bio­ha­joa­va ja koos­tu­mus todel­la riit­toi­sa. Yksi pala sisäl­tää yli kak­sin­ker­tai­sen mää­rän aktii­viai­net­ta ver­rat­tu­na hoi­to­naa­mioon. Tuo­te pysyy kiin­teä­nä käy­tös­sä, eikä peh­me­ne. Pala liu­kuu hiuk­sen pin­nal­la ja on help­po käyttää.

Tämä tuo­te on erin­omai­nen sinul­le, joka haluat vähen­tää pak­kauk­sis­ta syn­ty­vää jätet­tä. Tuot­teen eko­lo­gi­suus ei rajoi­tu vain pak­kauk­seen vaan itse tuo­te on myös vesistöystävällinen.

Huo­maat­han, että pala on aina hiu­kan hitaam­pi levit­tää kuin voi­de­mai­nen hoitoaine.

Käy­tä hoi­toai­ne­pa­laa näin:

Sive­le palaa suo­raan pes­tyi­hin, kos­tei­siin hiuk­siin. Käy­tä läm­min­tä vet­tä, jot­ta pala liu­ke­nee parem­min. Voit myös tar­vit­taes­sa kos­tut­taa palaa hiu­kan läm­pi­mäl­lä vedel­lä. Anna vai­kut­taa het­ki ja kam­paa hiuk­set tar­vit­taes­sa parem­man levit­ty­vyy­den saa­vut­ta­mi­sek­si. Huuh­te­le haa­leal­la vedel­lä. Säi­ly­tät­hän hoi­toai­ne­pa­lan alus­tal­la, jos­ta vesi pää­see pois, jot­ta pala ei pehmene.

Tie­sit­kö?

Aikai­sem­min toi­mi­vat ja hyvin sel­vit­tä­vät hoi­toai­ne­pa­lo­jen koos­tu­muk­set ovat vaa­ti­neet raa­ka-aineek­si kvat­te­ja (mm. Behent­ri­mo­nium Met­ho­sul­fa­te, Cet­ri­mo­nium Chlo­ri­de), joi­ta ei sal­li­ta ser­ti­fioi­dus­sa luon­non­kos­me­tii­kas­sa. Kva­tit ovat todel­la hyviä hius­ten sel­vi­tyk­ses­sä, mut­ta ikä­vä kyl­lä hai­tal­li­sia vesis­töil­le. Kos­ka lupauk­sem­me asiak­kail­lem­me on, että kaik­ki tuot­teem­me täyt­tä­vät ser­ti­fioi­dun luon­non­kos­me­tii­kan kri­tee­rit, emme aiem­min ole lan­see­ran­neet hoi­toai­ne­pa­laa, kos­ka emme ole saa­neet sii­hen riit­tä­vän hyvää ser­ti­fioi­tua raa­ka-ainet­ta. Nyt olem­me kui­ten­kin saa­neet käsiim­me ensim­mäi­se­nä Euroo­pas­sa täy­sin uuden­lai­sen kva­tit­to­man aktii­viai­neen, joka on kas­vi­poh­jai­nen, bio­ha­joa­va ja täyt­tää COS­MOS-luon­non­kos­me­tiik­kas­tan­dar­din kri­tee­rit. Uusi hoi­toai­ne­pa­lam­me sekä hius­naa­mio sisäl­tä­vät molem­mat tätä uuden­lais­ta hius­ten­hoi­don tehoainetta.

 

60g

VEGAA­NI­NEN

MUO­VI­TON PAKKAUS

Kier­rä­tys­oh­je: Tuot­teen muka­na tule­va kar­ton­ki­pak­kaus voi­daan kier­rät­tää pahvinkeräykseen.

 

Aines­osat: Ami­no­hap­po- ja kas­vi­poh­jai­nen hiuk­sia hoi­ta­va raa­ka-aine, ami­no­hap­po- ja kas­vi­poh­jai­nen hiuk­sia hoi­ta­va raa­ka-aine, suo­ma­lai­nen ham­pun­sie­me­nöl­jy (luo­mu), luo­mu­koo­ko­söl­jy, setyy­lial­ko­ho­li, pehmentävä/​ihoa hoi­ta­va kas­vi­poh­jai­nen raa­ka-aine, gly­se­rii­ni, MCT-öljy (koo­kok­ses­ta), hiuk­sia hoi­ta­va ja silot­ta­va kas­viöl­jy­poh­jai­nen este­ri, luo­muap­pel­sii­nin etee­ri­nen öljy, luo­mu­pi­par­min­tun etee­ri­nen öljy, luo­mu­va­nil­ja­uu­te, luo­mu ros­ma­rii­nin­leh­ti­uu­te (luon­nol­li­nen antiok­si­dant­ti) uutet­tu­na luo­muau­rin­gon­kuk­ka­öl­jyyn, säi­lön­tä­ai­ne, säi­lön­tä­ai­ne, vesi (säi­lön­tä­ai­ne on vesiliuos).

INCI: BRAS­SICA ALCO­HOL**, BRAS­SICYL VALI­NA­TE ESY­LA­TE**, CAN­NA­BIS SATI­VA SEED OIL*, COCOS NUCI­FE­RA OIL*, CETYL ALCO­HOL**, DICAPRY­LYL CAR­BO­NA­TE**, GLYCE­RIN**, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCE­RI­DE**, PCA GLYCE­RYL OLEA­TE**, CIT­RUS SINEN­SIS PEEL OIL EXPRES­SED*, MENT­HA PIPE­RI­TA LEAF OIL*, VANIL­LA PLA­NI­FO­LIA SEED EXT­RACT*, ROS­MA­RI­NUS OFFICI­NA­LIS LEAF EXT­RACT*, HELIANT­HUS ANNUUS SEED OIL*, BENZYL ALCO­HOL**, DEHYDROACE­TIC ACID**, AQUA**, LIMONENE***

* Vil­li­nä kas­va­nut tai ser­ti­fioi­tu luomuraaka-aine

** Ecocert- tai COS­MOS- hyväk­syt­ty raaka-aine

*** Esiin­tyy luon­nos­taan etee­ri­sis­sä öljyissä

Tuotemerkki

Flow Kosmetiikka

Flow kosmetiikan raaka-aineet ovat huolella valittuja ja noudattavat sertifioidun luomukosmetiikan vaatimuksia. Tuotteiden kehittely ja valmistus tapahtuu Hyvinkäällä sijaitsevassa pientehtaassa, jossa valmistetaan käsityönä saippuoita, shampoopaloja sekä kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Flow kosmetiikka käyttää raaka-aineita, jotka on hankittu luomusertifioiduilta tuottajilta, kasviöljyjä, kukkavesiä, yrttejä, kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, joiden alkuperän pystyy jäljittämään. Flow kosmetiikka-tuotteet valmistaa suomalainen perheyritys Vihreä Kosmetiikka Finland Oy ja tuotteet ovat saatavilla Safkanetin valikoimasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Flow Cos­me­tics Inten­si­ve Con­di­tio­ner Bar – hoitoainepala”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top