Eko­ko­din tupaantulias-setti

39,90 

Tällä kestävän kodin setillä ilahdutat itseäsi tai ystävää.

Ei sisällä muovia.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Iris Hant­verk tis­ki­lii­na, puu­vil­la­pel­la­vaa: Iris Hant­ver­kin kau­niit ja kes­tä­vät tuot­teet val­mis­te­taan pää­osin käsi­työ­nä näkö­vam­mais­ten käsi­työ­läis­ten toi­mes­ta Ruot­sis­sa ja Viros­sa.  Tuot­teis­sa käy­te­tään lähes koko­naan luon­non­ma­te­ri­aa­le­ja ja esim. har­jas­ma­te­ri­aa­lit mie­ti­tään aina tar­kas­ti tuot­teen käyt­tö­ti­lan­teen mukaan. Lii­na on mik­ro­muo­vi­ton ja pit­käi­käi­nen tis­ki-/sii­vous­rät­ti

EcoCoco­nut tis­ki­har­ja : On val­mis­tet­tu kook­ses­ta, teräk­ses­ta ja FSC-ser­ti­fioi­dus­ta kumi­puus­ta. Kes­tä­vä ja kivannäköinen.

Bee’s Wrap mehi­läis­va­ha­set­ti: Eko­lo­gi­nen ja tur­val­li­nen vaih­toeh­to “elmu­kel­mun korvike”.Bee’s Wrap® on eko­lo­gi­nen ja luon­nol­li­nen vaih­toeh­to muo­vi­sel­le kel­mul­le ruo­an säilytykseen.

Saa­ren Tai­ka Sit­rus sii­vous­saip­pua:  Sopii kai­ken­lai­seen sii­vouk­seen ja puh­dis­ta­mi­seen. — Bio­ha­joa­va, eko­lo­gi­nen, luon­nol­li­nen, vegaa­ni­nen, luomu.

INCI: Sodium Oli­va­te, Sodium Cocoa­te, Aqua, Gly­se­rin, Ros­ma­ri­nus offici­na­lis oil, Cym­bo­po­gon cit­ra­tes oil, Juni­pe­rus vir­gi­nia­na Cedars oil, *limo­ne­ne, *cit­ral, *gera­niol (*esiin­tyy luon­nol­li­ses­ti etee­ri­sis­sä öljyissä)

AINES­OSAT: Saip­puoi­dut olii­viöl­jy ja koo­ko­söl­jy, vesi, gly­se­rii­ni (ei lisät­tyä gly­se­rii­niä, saip­puas­sa esiin­ty­vä gly­se­rii­ni syn­tyy saip­puas­sa käy­te­tyis­tä öljyis­tä saip­puoi­tu­mis­pro­ses­sin aika­na), rosmariinin‑, sit­ruu­na­ruo­hon- ja seet­ri­puun etee­ri­siä öljy­jä Sisäl­tää ros­ma­rii­niöl­jyä, sit­ruu­na­ruo­ho­öl­jyä ja set­ri­puun kuo­riöl­jyä. Voi aiheut­taa aller­gi­sen reaktion.

Val­mis­tut­ta­ja: Saa­ren Taika

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Eko­ko­din tupaantulias-setti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top