Eco Star­ter Set

Eco Star­ter Set

65.00

Varasto loppu

Eco Starter Set

Tällä paketilla on helppo aloittaa ekologisempi elämä. Paketti on myös loistava lahjaidea!

 

Varasto loppu

Kuvaus

Eco Starter Set

Tällä paketilla on helppo aloittaa ekologisempi elämä. Paketti on myös loistava lahjaidea ekologisuutta arvostavalle!

Tämä hetken paketti sisältää seuraavat tuotteet:

2 x Sopo Aurinkoinen Aito palasaippua 25 €

Bee's Wrap mehiläisvahakääre, small 8,50 €

Mallee Verkkopussi Medium 4,50€

Mallee kestopussi Medium 3,50€

Iris Hantverk saippua-alusta korkkia 7,50€

Tiskiharja vaihtopäällä 6,50€ ja 1x vaihtopää  4,90 €

Iris Hantverk Tiski/siivousliina 9,90€ (voit valita värin: dusty pink, musta, orion blue)

 

 

Tuotemerkki

Bee's wrap

Bees wrap on ekologinen ja turvallinen vaihtoehto ”elmukelmun korvike”. Kääri leipää, juustoa, kasviksia tai peitä kulho ruokaa Bee´s Wrapillä. Bee’s Wrap on luonnollinen vaihtoehto muoviselle kelmulle ruoan säilytykseen. Bee´s Wrap on uudellenkäytettävä ja luontoa säästävä. Bee´s Wrap on tehty mehiläisvahasta, orgaanisesta puuvillasta, orgaanisesta jojoba oljystä ja pihkasta. Bee´s Wrapit nyt saatavilla verkkokaupastamme.

Humble co.

The Humble Co on ruotsalainen yritys, joka valmistaa suun- ja hampaidenhoitotuotteita yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa. Kaikki tuotteet valmistetaan eettisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Tuotannossa käytetään kestävää energiaa ja minimoidaan jätteiden määrä.  Suuri osa tuotteista valmistetaan ekologisesta bambusta, joka on maapallon nopeiten kasvava materiaali, eikä sen viljelyssä tarvita lannoitteita tai torjunta-aineita. Se on käytön jälkeen myös täysin biohajoava, joten tuotteet voidaan kompostoida.
Humble logo

Iris Hantverk

Iris Hantverkin kauniit ja kestävät keittiö- ja siivousvälineet valmistetaan käsityönä näkövammaisten käsityöläisten toimesta. Tuotteissa käytetään lähes kokonaan luonnonmateriaaleja ja esim. harjasmateriaalit mietitään aina tarkasti tuotteen käyttötilanteen mukaan. Tuotteiden muotoilusta ja konseptoinnista vastaa joukko kuuluisia ruotsalaisia muotoilijoita.

Mallee

Mallee on vuonna 2019 perustettu ekologisia ja eettisiä tuotteita tuottava yritys. Ympäristöystävälliset ja eettisesti tuotetut tuotteet rakentavat kestävän perustan valikoimallemme. Haluamme vähentää jätteiden määrää ja luoda ympäristöystävällisiä ja kemikaalivapaita tuotteita. Mallee tarjoaa kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja arjessa käytettäville muovisille tuotteille.
Mallee logo

Sopo

Suuren suosion saavuttanut Sopo on Maria Nordinin kehittämä ekologinen ja ihoystävällinen saippuasarja. Sopo-saippuat on valmistettu Suomessa aidoista luonnollisista raaka-aineista. Saippuat eivät sisällä säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita tai mikromuovia. Sopot on tuotettu ympäristöystävällisesti ja ne on pakattu kierrätettävään pahviin. Sarjasta löydät saippuat niin keholle ja hiusten pesuun sekä keittiösaippuat, jotka soveltuvat keittiön siivoukseen sekä tiskaamiseen. Tuoksunsa ne saavat luonnollisista aineosista kuten appelsiinista, patsulista tai vetiver-juuren eteerisestä öljyistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Eco Star­ter Set”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top