DIY-paket­ti Kehäkukkavoide

22,90 

Varasto loppu

Itse valmistettua luonnonkosmetiikkaa!

Nature by Amppu kehäkukkavoide DIY- paketti sisältää kaikki tarvittavat raaka-aineet ja ohjeet kahden 50ml voiteen valmistukseen.

 • Herkälle ja kuivalle iholle.
 • Sopii koko vartalolle, kasvoille ja käsille.
 • Sopii käytettäväksi vauvasta vaariin.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

”Val­mis­ta itse aitoa ja tes­tat­tua luonnonkosmetiikkaa”

Natu­re by Ampun DIY ‑voi­de­pa­ket­ti sisäl­tää tar­vit­ta­vat raa­ka-aineet, pur­kit, resep­tit ja ohjeet kah­den 50 ml voi­teen val­mis­tuk­seen. Voi­teen val­mis­tus on help­poa, aloit­te­li­ja­kin onnistuu.

Natu­re by Ampun DIY voi­teet ovat ihoa hoi­ta­via, kos­teut­ta­via sekä riittoisia.

DIY voi­de paket­ti on kiva lahjaidea.

Natu­re by Amp­pu Kehä­kuk­ka DIY voi­de paket­ti sisältää

 • Kehä­kuk­ka uutos (Heliant­hus Annus Seed Oil, Calen­du­la officinalis)
 • Apri­koo­sin­ki­vi öljyä (Pru­nus armeniaca)
 • Mehi­läis­va­haa (Cera fla­va wax)
 • 2kpl alu­mii­ni­sia purk­ke­ja (50 ml)
 • Pape­ri­sia etikettejä
 • Mit­ta­ku­pin
 • Resep­tin ja kir­jal­li­set ohjeet
 • Raa­ka-aineet ovat pakat­tu eril­li­siin lasi­pul­loi­hin ja paperipusseihin.

Natu­re by Amp­pu DIY-paket­ti Kehäkukkavoide

Natu­re by Ampun kehä­kuk­ka­voi­de on suun­ni­tel­tu her­käl­le ja kui­val­le ihol­le. Kos­teut­ta­va ja hoi­ta­va voi­de sopii koko var­ta­lol­le, kas­voil­le ja käsil­le. Voi­det­ta sivel­lään kas­voil­le nuk­ku­maan men­täes­sä, jot­ta voi­de saa imey­tyä rau­has­sa yön aika­na. Voi­teen alla on hyvä käyt­tää kos­teut­ta­vaa kas­vo­vet­tä, esi­mer­kik­si ruusuvettä.

Kehä­kuk­ka uutos­ta käy­te­tään voi­tees­sa teho-öljy­nä, se on val­mis­tet­tu uut­ta­mal­la kehä­kuk­kia ja aurin­gon­kuk­ka­öl­jyä. Aurin­gon­kuk­ka­öl­jy sopii hyvin kai­kil­le iho­tyy­peil­le vau­vas­ta vaa­riin. Se sisäl­tää Ome­ga 6 ras­va­hap­poa ja E‑vitamiinia, jot­ka tasa­pai­not­ta­vat ihon omaa suo­ja­me­ka­nis­mia. Kehä­kuk­ka uudis­taa ja suo­jaa ihoa, sekä edis­tää pin­ta­ve­ren­kier­toa. Kehä­kuk­ka sopii myös ihot­tu­mien hoitoon.

Apri­koo­sin­ki­viöl­jy sisäl­tää run­saas­ti Ome­ga 6 ja 9 ras­va­hap­po­ja, jot­ka kos­teut­ta­vat ihoa ja hoi­ta­vat ärsyyn­ty­nyt­tä ihoa.

Mehi­läis­va­ha sekoi­tet­tu­na öljyi­hin antaa voi­teel­le peh­meän koos­tu­muk­sen. Mehi­läis­va­ha on luon­nos­taan anti­sep­tis­tä ja antaa ihol­le kos­teut­ta­van ja suo­jaa­van pin­nan. Natu­re by Ampun mehi­läis­va­ha on lähi­tuo­tet­tu Askolassa.

 

Voi­de tuok­suu mie­dos­ti mehi­läis­va­hal­ta, se sopii her­käl­le ja kui­val­le ihol­le. Voi­det­ta voi käyt­tää mm. vaippaihottumaan.

 

DIY-pake­tin lisäk­si tarvitset

 • Talous­pa­pe­ria
 • Desin­fioin­tiai­net­ta tai alkoholia
 • Kat­ti­lan
 • Pie­nen metal­li­kul­hon tai lasipurkin
 • Lusi­kan
 • Sul­jet­ta­van 1l muovipussin

Tuotemerkki

Nature by Amppu

Nature by Amppu on verkkokauppana toimiva, luonnonkosmetiikan kursseja järjestävä yritys Sipoossa. Ampun henkilökohtainen altistuminen huonolle sisäilmalle ja homeille ajoi hänet suureen elämäntaparemonttiin. Ruokavalion muutoksella, kemikaalien minimoimisella sekä terveiden työskentelytilojen avulla hän alkoi parantua. Siitä lähti ajatus omasta yrityksestä, niin syntyi Nature by Amppu. Yrityksen tilat sijaitsevat Ampun kotona,1898 rakennetussa maalaistalossa, Sipoon Linnanpellon kylässä. Itsetehtyä kosmetiikkaa Amppu on tehnyt jo kymmenisen vuotta. Hän osallistui ensin tuttavansa pitämälle saippua ja voide -kurssille. Vähitellen hän myös alkoi opettamaan pienryhmiä kansalaisopistolla. Tekemällä itse kosmetiikkaa, pystyt vaikuttamaan siihen, mitä levität ihollesi ja millä peseydyt. ”Normaalit” ihonhoitotuotteet voivat sisältää kymmeniä eri kemikaaleja. Pahinta on, että INCI listan sisältö on käsittämätöntä luettavaa. Itsetehty saippua ei vain pese ihoa, vaan se hoitaa ja hellii hipiää. Itsetehtyjen voiteiden ja emulsioiden ainesosat ovat juuri sinun ihollesi valittuja. Lisäksi valmistusprosessi ja uusien ainesosien kokeileminen on hauskaa puuhaa. Luonto ja luonnollisuus on Nature by Ampun brändissä tärkeää! Yritys pyrkii toiminnassaan vähentämään kertyvää roskaa ja valitsemaan toimittajat huolella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “DIY-paket­ti Kehäkukkavoide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top