Bee’s Wrap kai­ken kat­ta­va paket­ti 7 kpl

24,64 

Varasto loppu

Kaiken kattava Bee's Wrap paketti. Toimii joka tilanteeseen halusit sitten kääriä sitruunan, leivän tai peittää astian.

Ekologinen ja turvallinen vaihtoehto "elmukelmun korvike". Bee’s Wrap® on ekologinen ja luonnollinen vaihtoehto muoviselle kelmulle ruoan säilytykseen.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 854016005173 Osasto:

Kuvaus

Kai­ken kat­ta­va Bee’s Wrap paket­ti. Toi­mii joka tilan­tee­seen halusit sit­ten kää­riä sit­ruu­nan, lei­vän tai peit­tää astian.

Eko­lo­gi­nen ja tur­val­li­nen vaih­toeh­to “elmu­kel­mun kor­vi­ke”. Bee’s Wrap® on eko­lo­gi­nen ja luon­nol­li­nen vaih­toeh­to muo­vi­sel­le kel­mul­le ruo­an säilytykseen.

Uudel­leen käy­tet­tä­vä: Pese vii­leäs­sä vedessä.
Teh­ty mehi­läis­va­has­ta, orgaa­ni­ses­ta puu­vil­las­ta, orgaa­ni­ses­ta jojo­ba oljys­tä ja pihkasta.

Käyt­tö: Kää­ri lei­pä, juus­to tai kas­vik­set.  Käy­tä käsie­si läm­pöä peh­mit­tääk­se­si lii­na ja kää­ri tii­viis­ti säi­löt­tä­vän tuot­teen ympä­ril­le. Kää­re säi­lyt­tää muo­ton­sa vii­leäs­sä. Uudel­leen käy­tet­tä­vä. Pese vii­leäl­lä vedellä.

Pak­kaus sisältää: 

2 kpl Small (18 cm x 20 cm) honeycomb prin­til­lä — hyviä snac­kien, sit­ruu­noi­den tai vaik­ka­pa avo­ka­do­jen käärimiseen.

2 kpl Medium (25,4 cm  x 28 cm) clo­ver prin­til­lä — kää­ri juus­toa, pork­ka­noi­ta, yrt­te­jä tai pei­tä kulho.

2 kpl Lar­ge (33 cm x 35,5 cm) geo­met­ric prin­til­lä — kää­ri puo­li­kas melo­ni, salaat­te­ja, lei­von­nai­sia tai pei­tä astia.

1 kpl Lei­pä­kää­re (43 cm x 58 cm) honeycomb prin­til­lä — kää­ri lei­pää, pei­tä suu­rem­pia astioi­ta tai käy­tä lei­von­nas­sa alustana.

Brän­di: Bee’s Wrap

Alku­pe­rä­maa: Yhdysvallat

Tuotemerkki

Bee's wrap

Bees wrap on ekologinen ja turvallinen vaihtoehto ”elmukelmun korvike”. Kääri leipää, juustoa, kasviksia tai peitä kulho ruokaa Bee´s Wrapillä. Bee’s Wrap on luonnollinen vaihtoehto muoviselle kelmulle ruoan säilytykseen. Bee´s Wrap on uudellenkäytettävä ja luontoa säästävä. Bee´s Wrap on tehty mehiläisvahasta, orgaanisesta puuvillasta, orgaanisesta jojoba oljystä ja pihkasta. Bee´s Wrapit nyt saatavilla verkkokaupastamme.

Lisätiedot

Paino 300 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Bee’s Wrap kai­ken kat­ta­va paket­ti 7 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top