Suuren suosion saavuttanut Sopo on ekologinen ja ihoystävällinen luonnonkosmetiikkasarja. Sopo-saippuat lanseerattiin vuonna 2017 ja ne on valmistettu Suomessa aidoista luonnollisista raaka-aineista. Saippuamassaa ei valmistuksen loppuvaiheessa kuumenneta, joten saippuoituminen tapahtuu luonnostaan ajan kanssa, kuten aidoissa saippuoissa kuuluukin. 

Saippuat eivät sisällä säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita tai mikromuovia. Sopot on tuotettu ympäristöystävällisesti ja ne on pakattu kierrätettävään pahviin. 

Sarjasta löydät saippuat niin keholle ja hiusten pesuun sekä keittiösaippuat, jotka soveltuvat keittiön siivoukseen sekä tiskaamiseen. Tuoksunsa ne saavat luonnollisista aineosista kuten appelsiinista, patsulista tai vetiver-juuren eteerisestä öljyistä.

Vuonna  2021 Sopo-tuoteperhe laajeni kasvovedellä sekä mullistavaa Reconnecting Nature-mikrobiuutetta sisältävällä voidepalalla. Uute sisältää tutkitun mikrobiyhteisön, joka vastaa monimuotoisuudeltaan ja rikkaudeltaan metsän biodiversiteettiä.

Otsikko

Go to Top