Nature by Amppu on verkkokauppana toimiva, luonnonkosmetiikan kursseja järjestävä yritys Sipoossa.

Ampun henkilökohtainen altistuminen huonolle sisäilmalle ja homeille ajoi hänet suureen elämäntaparemonttiin. Ruokavalion muutoksella, kemikaalien minimoimisella sekä terveiden työskentelytilojen avulla hän alkoi parantua.

Siitä lähti ajatus omasta yrityksestä, ja niin syntyi Nature by Amppu. Yrityksen tilat sijaitsevat Ampun kotona,1898 rakennetussa maalaistalossa, Sipoon Linnanpellon kylässä.

Itsetehtyä kosmetiikkaa Amppu on tehnyt jo kymmenisen vuotta. Hän osallistui ensin tuttavansa pitämälle saippua ja voide -kurssille. Vähitellen hän myös alkoi opettamaan pienryhmiä kansalaisopistolla.

Tekemällä itse luonnonkosmetiikkaa, pystyt vaikuttamaan siihen, mitä levität ihollesi ja millä peseydyt. Tavanomaiset ihonhoitotuotteet voivat sisältää kymmeniä eri kemikaaleja.

Itsetehty palasaippua ei vain pese ihoa, vaan se hoitaa ja hellii hipiää. Itsetehtyjen voiteiden ja emulsioiden ainesosat ovat juuri sinun ihollesi valittuja. Lisäksi valmistusprosessi ja uusien ainesosien kokeileminen on hauskaa puuhaa.

Luonto ja luonnollisuus on Nature by Ampun brändissä tärkeää!
Yritys pyrkii toiminnassaan vähentämään kertyvää roskaa ja valitsemaan toimittajat huolella.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Otsikko

Go to Top