Kaurilan Sauna syntyi vuonna 2009, kun Saara Heikkinen perusti Helsingin Vanhaan Meilahteen yleisen saunan.

Saara etsi kauniisti palavia kynttilöitä ja hajusteettomia herkän ihon palasaippuoita kauppojen tarjonnasta, mutta ei löytänyt Kaurilan Saunan tunnelmaan sopivia. Hän ryhtyi tuumasta toimeen ja opetteli itse valmistamaan palasaippuaa sekä kynttilöitä.

Saara testasi valmistamiaan luonnonkosmetiikkatuotteita omalla herkällä ihollaan ja kuunteli saunavieraiden toiveita tuotteiden ominaisuuksista. Toiminnan alussa Saara myi luonnonkosmetiikkaa lähinnä saunalla ja joulun alla Tuomaan markkinoilla, mutta vähitellen kosmetiikkatuotteita haluttiin jälleenmyyntiin myös muihin yrityksiin. Nykyään luonnonkosmetiikkaa löytyy laaja valikoima hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja luonnonkosmetiikkaan erikoistuneista myymälöistä.

Kaurilan Sauna on sertifioitu luonnonkosmetiikan ja kynttilöiden valmistaja, ja sen tarkoituksena on tarjota asiakkailleen ekologisesti ja eettisesti kestäviä laadukkaita tuotteita, jotka tuovat iloa käyttäjälleen. Tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä samalla rakkaudella, kuin aina ennenkin.

Otsikko

Go to Top